Primarul de la 5, Daniel Florea, vacanță de împărat într-un hotel de 5* cu mega-starul Sting!

Publicat: 15/08/2018 | 22:32

Fostul și actualul primar de la Sectorul 5 au foarte multe lucruri în comun. (Promotiile zilei la monitoare) Atât Marian Vanghelie, cât și edilul de acum sunt mari amatori de vacanțe de lux. În timp ce Bucureștiul era zguduit de proteste, Daniel Florea s-a refugiat cu familia și câțiva prieteni în Sicilia. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, detalii spumoase legate de sejurul de zeci de mii de euro al urmașului lui Marian Vanghelie la conducerea Sectorului 5. (CITEȘTE ȘI: MARIAN VANGHELIE A SPART O AVERE PE O ROABĂ DE ARMAND DE BRIGNAC LA ZIUA SOȚIEI!)

DAS (Departamentul de Anchete Special al Cancan.ro) a aflat destinația de lux unde Daniel Florea, edilul de la Sectorul 5, s-a refugiat în timpul protestelor din București. Surse din conducerea PSD ne-au mărturisit că primarul a fost într-o vacanță luxoasă, în Sicilia, în stațiunea Taormina, chiar zilele trecute, atunci când pe străzile Capitalei se dădeau lupte violente între jandarmi și protestatari.  (Reduceri mari la jocuri PC)

Potrivit surselor citate, edilul a plecat în sejurul de lux împreună cu soția sa și cu bunul său prieten – de care îl leagă foarte multe lucruri – Adrian Bociu, devenit celebru după ce a „topit” un surplus de 40 de kilograme, în urma unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului .

Daniel Florea, primarul Sectorului 5, apreciază cum se cuvine destinațiile de lux

Au dat nas în nas cu… Sting

Se pare că Daniel Florea apreciază cum se cuvine destinațiile de lux. Conform surselor din conducerea PSD, edilul de la sectorul 5 se pare că a ales unul dintre cele mai renumite hoteluri din însorita stațiune, The Asbeee Hotel, acolo unde o familie obișnuită cu doi copii trebuie să plătească aproximativ 1000 de euro pentru o noapte de cazare, într-o suită de lux. Hotelul de 5 stele pune la dispoziția clienților săi cele mai calitative servicii. Cei care aleg locația extravagantă din Sicilia se pot bucura de o priveliște mirobolantă și se pot relaxa la piscină + multă șampanie Armand de Brignac. Din căte se pare, pentru minunata vacanță, primarul sectorului 5 a cheltuit o mică avere la care mulți dintre români doar visează. (NU RATA, AICI: IMAGINILE CARE ARATĂ CUM S-AU FĂCUT CĂRŢILE LA SECTORUL 5)

Mai mult decât atât, aceleași surse ne-au mărturisit faptul că cele două familii au avut parte de o super-surpriză, în vacanța din Sicilia. Mai exact, în una dintre zile, Daniel Florea și cei care îl însoțeau au dat nas în nas cu celebrul artist Sting, în restaurantul hotelului. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU NOUA ”NORĂ” A LUI MARIAN VANGHELIE!)

The Ashbee Hotel, locul de 5 stele unde s-a relaxat, timp de opt zile, edilul Sectorului 5

Sfaturi de la Marian Vanghelie

Conform surselor citate, Daniel Florea ar fi ales această destinație de lux la sugestia bunului său prieten Marian Vanghelie, care, în urmă cu câțiva ani, și-a petrecut vacanța în aceeași stațiune din Sicilia, Taormina.(NU RATA, AICI: FILMARILE CARE VOR CUTREMURA SHOWBIZ-UL DIN ROMÂNIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...