Primele declarații ale lui Ionel Ganea, după ce a leșinat în sala de judecată

Publicat: 09/04/2019 | 15:44

Ionel Ganea a făcut primele declarații după ce a leșinat în sala de judecată, unde a fost programat procesul de divorț de mama celor doi copii pe care îi are, Dana. De la tribunal, fostul sportiv de la echipa națională de fotbal a României a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Făgăraș.

Citește și: Surprinzător! Ce face Anamaria Prodan cu banii obținuți după ce a câștigat procesul cu Ionel Ganea

În vârstă de 45 de ani, Ionel Ganea a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat în urmă cu puțin timp că a leșinat de bucurie pentru reușita fiului său, George Ganea. Martorii au povestit jurnaliștilor locali că fostul fotbalist părea că ar fi consumat băuturi alcoolice și că ar fi iscat un scandal la ieșirea din sediul Judecătoriei Făgăraș.

“Sunt bine, nu mai sunt la spital. Sunt acasă. Am leșinat în sala de judecată de bucurie pentru că fiul meu a dat două goluri ieri, în meciul Astra”, a mărturisit Ionel Ganea, relatează spynews.ro.

Pe de altă parte, medicii au declarat inițial că bănuiesc că ar fi vorba de o criză de epilepsie. În trecut, Ionel Ganea a mai fost suspectat de epilepsie, pe vremea când era jucător și existau zvonuri că atacantul joacă pe semnătură, însă el a negat mereu.

“E vorba de o persoană de sex masculin, cu stare de agitație, posibil criză de epilepsie, cu marcă traumatică pe limbă și buze (n.r.: specifică persoanelor epileptice și celor care leșină). Pacientul a fost transportat la Spitalul Făgăraș, asistenta spune că nu a simțit să fi avut halenă alcoolică. El nu a declarat nimic, iar ea nu a simțit nimic”, a declarat managerul Ambulanței Brașov, David Levente.

Citește și...