Ionel Ganea, dus de urgență la spital. I s-a făcut rău după ce s-a prezentat la procesul de divorț: “Criză de epilepsie…”

Publicat: 09/04/2019 | 14:59

Scene de panică s-au petrecut în sala de judecată, unde a avut loc procesul de divorț al lui Ionel Ganea. La un moment dat, fostului fotbalist i s-a făcut rău și a fost transportat de urgență la spital. Martorii la momentele pline de agitație au povestit că un echipaj al Jandarmeriei a intervenit la fața locului.

Citește și: Primele declarații ale lui Ionel Ganea, după ce a leșinat în sala de judecată

Ionel Ganea, de urgență la spital după i s-a făcut rău în sala de judecată

În timp ce cadrele medicale spun că este posibil să fi făcut o criză de epilepsie, martorii spun că ar fi fost în stare ebrietate. Fostul fotbalist a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Făgăraș, după ce ar fi leșinat. Incidentul a avut loc în jurul orei prânzului, în sediul Judecătoriei Făgăraș unde se afla la un proces în care avea termen.

“Este vorba de fostul fotbalist Ionel Ganea. Avea o calitate într-un proces acolo și i s-a făcut rău în sala de judecată. Colegii noștri au făcut loc să intre ambulanța, el a fost preluat și dus la spital. Din câte am înțeles, își revenise când a ajuns ambulanța, dar l-au luat pentru investigații amănunțite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brașov, Ionuț Zaharia, relatează bunaziuafagaras.ro.

Citește și: Surprinzător! Ce face Anamaria Prodan cu banii obținuți după ce a câștigat procesul cu Ionel Ganea

Martorii spun că Ganea părea a fi consumat băuturi alcoolice și că ar fi iscat un scandal la ieșirea din sediul Judecătoriei, iar doi avocați ar fi încercat să îl liniștească. Ionel Ganea a mai fost suspectat în trecut de epilepsie, în vremea când era jucător și existau zvonuri că atacantul joacă pe semnătură, însă el a negat mereu.

Pe de altă parte, medicii confirmă leșinul din instanță și bănuiesc că ar fi vorba de o criză de epilepsie. “E vorba de o persoană de sex masculin, cu stare de agitație, posibil criză de epilepsie, cu marcă traumatică pe limbă și buze (n.r.: specifică persoanelor epileptice și celor care leșină). Pacientul a fost transportat la Spitalul Făgăraș, asistenta spune că nu a simțit să fi avut halenă alcoolică. El nu a declarat nimic, iar ea nu a simțit nimic”, a declarat managerul Ambulanței Brașov, David Levente.

În trecut, Dana și Ionel Ganea au mai încercat să divorțeze de două ori. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a prezentat la finalul anului trecut detaliile ultimului episod nedorit din familia fostului fotbalist, care s-a lăsat cu un nou proces de separare“Totul este de domeniul trecutului, nu mai există niciun divorț. Nu mai contează cum ne-am împăcat, important este că am depășit situația. Depărtarea, timpul și răbdarea au contribuit la împăcare. În zilele următoare îl aștept și pe Ionel în America. Eu acum sunt la fiica mea, Ioana”, au fost declaraţiile Danei, acum mai bine de un an.

Totul ar fi pornit de la o… ciorbă

“Într-o seară, Ionel a chemat la el acasă mai mulţi amici, printre care şi foşti fotbalişti, pentru a lua masa împreună. Toţi s-au aşezat pe scaune şi au aşteptat să fie serviţi. Dana a fost responsabilă cu acest aspect. A adus fiecărui invitat câte o farfurie cu ciorbă. Inclusiv Ionel a primit una. A gustat cu poftă, însă a luat foc. S-a ridicat glonţ de la masă şi a început să urle la soţie: «Nu se poate aşa ceva! Ce fel de femeie eşti tu dacă nu ştii să încălzeşti cum trebuie o ciorbă? Păi tu mă faci de râs în faţa prietenilor mei! Asta-i ciorbă încălzită după tine?» Invitaţii au încercat să-l calmeze pe Ionel, însă degeaba. Acesta i-a scăpat şi câteva lovituri, fără să-i pese că este văzut de ceilalţi”, a povestit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, un apropiat al familiei Ganea.

Citește și...