Acasă » Exclusiv » „Prințesa ochelarilor” l-a părăsit pe indecisul „Droopy”

„Prințesa ochelarilor” l-a părăsit pe indecisul „Droopy”

De: Răzvan Scarlat 21/04/2021 | 23:20

 “Prințesa ochelarilor” și-a lăsat cu ochii în soare logodnicul, cunoscut sub porecla de “Droopy”. Potrivit surselor CANCAN.RO, legătura sentimentală dintre cei doi este de domeniul trecutului, de vină pentru ruptură fiind omul de afaceri, care nu s-ar fi ridicat la nivelul rafinatei sale partenere, nici comportamental și nici emoțional.

Povestea de dragoste dintre aristocrata Irina Cristescu și „Droopy” a luat sfârșit. După câteva luni de relație, “Prințesa ochelarilor” ar fi răsuflat acum ușurată. Potrivit unor surse apropiate fostului cuplu, Irina Cristescu l-a părăsit brusc pe cel care în lumea mondenă a Capitalei se prezintă ca fiind un potent om de afaceri, după ce a realizat că legătura îi aduce doar deservicii.

“Droopy”, complexat inclusiv de sora Irinei?!

În ultima parte a relației, simțind că Irina Cristescu are alte idealuri, „Droopy” s-ar fi ostenit în zadar să-i demonstreze că este cu mult superior ultimului ei iubit, misteriosul Cony Varvara. Degeaba! Din păcate pentru el, “Droopy” a avut un epic fail. Femeie complexă, pasională și aparte, moștenitoarea Opticris ar fi realizat că partenerul de lângă ea trebuie rapid schimbat, nefiind de calibrul pe care îl merită. (NU RATA: ”PRINȚESA OCHELARILOR” & ”REGINA DRAGOSTEI” AU RĂVĂȘIT ”CARTIERUL MILIONARILOR”)

Irina Cristescu l-a părăsit pe „Droopy”

Ce-i drept, „Droopy” a fost, de-a lungul vieții, greu încercat de soartă. Aflat într-o competiție de cuplu continuă cu sora Irinei Cristescu, delicata Monica, și cu logodnicul ei miliardar în dolari, “Droopy” a cedat. S-a dezumflat precum un balonaș la finalul party-ului, iar “Prințesa ochelarilor” i-a dat, până la urmă, viteză. În prezent, se reorientează către un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, care să se ridice la nivelul ei din toate punctele de vedere.

Riscă să ajungă la închisoare în Dosarul Poșta

În concluzie, „Droopy” nu traversează, în prezent, o perioadă fastă. În afara faptului că a fost abandonat la propriu de iubită, omul de afaceri, client fidel al cluburilor și cafenelelor de fițe, se îndreaptă cu pași repezi, din păcate pentru el, și către o inevitabilă condamnare la închisoare într-un mega-dosar penal aflat pe rolul instanțelor, potrivit informațiilor CANCAN.RO. De altfel, următorul termen se apropie vertiginos, fiind programat pentru 17 mai.

Important de menționat este, totuși, că Droopy n-a ajuns orișicum în lumea bună. A avut un fler nemaivăzut de a se apropia de potentații zilei. El a fost atent introdus pe prima scenă de două personalități: celebra Liliana Mincă (fosta șefă a Loteriei Române), fiind de atunci arondat instituției, dar și de celebrul violator “Ureche” (VEZI AICI: CE „REGIE” I-A FĂCUT MILIONARUL „URECHE” FOSTEI „LOGODNICE” A LUI BOTE, ÎNAINTE DE VIOL. AVEM DETALII DIRECT DE LA DOSAR)

Zodia ghinionului: ambii posibili nași ai cuplului au ajuns în închisoare!

Faptul că lucrurile au stat totuși în zodia ghinionului sunt oarecum conturate și de situația cu posibilii nași. Existând discuții în vederea căsătoriei, mirii s-au hotărât către un cuplu apropiat, respectiv Remus Truică cu soția. Se alesese și o locație ieșită din comun din Italia, respectiv un castel din zona Romei. Toate bune și frumoase însă, din nefericire, Truică a fost condamnat și încarcerat. Ulterior, Droopy, ușor confuz, a creat o legătura puternică cu temutul „Ureche” (VEZI AICI: CINE ESTE, DE FAPT, CONTROVERSATUL „URECHE”), tip arestat și el ulterior pentru diferite violuri. Toate astea întâmplându-se au dus lucrurile în direcția care au dus-o și asta a fost.

Fără noroc în dragoste

„Droopy” a divorțat cu mare tam-tam, la sfârșitul lui 2013, de soția sa, Luminița, prezentatoare de televiziune. Acesta a făcut apoi un gest de-a dreptul nebunesc. După ce fosta soție s-a recăsătorit cu un pilot, “Droopy” a făcut tot posibilul să îi reintre în grații. Din nou, a rămas cu ochii în soare. La fel cum a pățit și cu rafinata Irina Cristescu.

Ulterior, a început o relație cu fotomodelul Roxana Ilie, care l-ar fi “tradus” cu Laurențiu, fiul celebrului miliardar Dumitru Nicolae “Niro”. A mai fost implicat într-o legătură cu un alt model, Roxana Ungureanu. Prin 2011, se zvonea că aventura cu aceasta a fost printre cele care au condus la divorț. Cert este că Droopy are experienţă în pierderi, iar distinsa “Prințesă a ochelarilor” este ultimul “tren” care l-a lovit în plin.

Părinţii rafinatei Irina Cristescu deţin compania Opticris

Cele trei divizii ale companiei familiei ei, Opticris, sunt specializate pe producţia de rame de ochelari, pe distribuţia a peste douăzeci de branduri de lux şi pe retail, cu foarte multe centre de optică medicală ce conţin cabinet medical, laborator de prelucrare şi un magazin propriu-zis de vânzare în toată ţara. Opticris este o afacere prosperă, aşa că delicata Irina a fost obişnuită de mică cu un trai lipsit de griji.

“Prințesa ochelarilor” a fost căsătorită cu Hector Bitar

Hector Bitar şi Irina Cristescu s-au cunoscut la începutul anului 2011, în New York. Ea, româncă, el, mexican. Ea, 20 de ani. El, un faimos arhitect şi cel mai râvnit playboy din Ciudad de Mexico, cu douăzeci de ani mai în vârstă decât ea. Când s-au întâlnit, ea studia, la New York, artele plastice, iar el venise, probabil, cu afaceri. O privire a fost suficientă pentru a declanşa un cutremur emoţional.

Câteva luni mai târziu, Hector venea în România pentru ca el şi Irina să îşi jure unul altuia iubire veşnică la Castelul Bran. În luna august a aceluiaşi an s-au căsătorit în Mexic. La petrecerea de nuntă, concentraţia de milionari a fost una ridicată, Bitar de la Pena, el însuşi un tip bogat, fiind nepotul lui Carlos Slim, care, la un moment dat, a fost cel mai bogat om din lume. După o perioadă, cuplul a ales, însă, să divorțeze. (VEZI ȘI: PRINŢESA OCHELARILOR”, LA PLAJĂ CU FETIŢA & NOUL IUBIT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a înlemnit când a văzut-o
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Ce faci dacă ai pus prea mult ulei în motor? Ce probleme apar?
Ce faci dacă ai pus prea mult ulei în motor? Ce probleme apar?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească rapid, din nimic
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care i-a marcat viața Marianei Ionescu Căpitănescu
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...