„Prinţişorul de la Tărtăşeşti“ a ieșit la un „pescăresc”, echipat ca la carte. BMW X6 M de 100.000 €, Rolex Daytona Cosmograph de 40.000 € și…

Publicat: 11/07/2020 | 23:44

„Prinţişorul de la Tărtăşeşti“ a demonstrat încă o dată că numele său e sinonim cu opulenţa. Fiul fostului edil Ion Rusu a avut o apariție de milioane în Capitală. Costin Rusu a ieșit din casă cu 150.000 de euro ”la purtător”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Provenit dintr-o familie foarte înstărită, tatăl său fiind, probabil, cel mai bogat fost primar de comună din România, Costin Rusu nu își știrbește reputația. (VEZI ȘI: EL E PROBABIL CEL MAI BOGAT PRIMAR DIN ROMÂNIA! “REGELE” DE LA TĂRTĂȘEȘTI)

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe ”Prințișorul de la Tărtășești” în parcarea unui centru comercial din Capitală. Fără doar și poate, Costin Rusu a avut o apariție de milioane. Tânărul de bani gata și-a făcut apariția la bordul unui super-bolid de lux, un BMW X6, pachet M, estimat la 110.000 de euro.

150.000 de euro dintr-un foc

Imediat ce a coborât din superba mașină, Costin Rusu a demonstrat că nu doar bolizii sunt preferații lui, ci și accesoriile de lux. Pe mâna ”Prințisorului de la Tărătășești” și-a găsit loc o superbă bijuterie. Un ceas Rolex Daytona Cosmograph ce are un preț de catalog de peste 40.000 de euro.

Costin Rusu, cu 150.000 de euro ”la purtător”

Țiplă din cap până-n picioare, ”Prințișorul de la Tărtășești” a ieșit să ia masa. Extrem de hotărât, Costin a ales un restaurant cu specific pescăresc, acolo unde, după ce a studiat oferta, a și făcut o comandă serioasă. (NU RATA: ASTA ÎNSEAMNĂ SA FII PUTRED DE BOGAT! BOZO ŞI PRINTISORUL DE LA TĂRTĂŞEŞTI AU MERS LA BRASSERIE CU 377.000 € LA EI!!!)

Costin Rusu, ceas Rolex de 40.000 de euro

A spart pușculița lui tati cu Adi Minune!

În urmă cu ceva timp, Costin Rusu a fost protagonistul unui moment fenomenal. „Prințișorul de la Tărtășești” s-a distrat în oraș alături de unul dintre cei mai renumiți maneliști din România.

„Am spart puşculiţa şi am ajuns p-aci“, anunța  Costin Rusu pe toată lumea prin intermediul contului său de Facebook. Acolo au şi apărut rapid câteva imagini cu el şi cântăreţul de manele. (DETALII AICI)

Costin Rusu, fiul fostului edil din Tărătășești

Cine este Costin Rusu

Costin Rusu este unul dintre cei doi fii ai lui Ion Rusu, unul dintre cei mai bogaţi foşti primari din România. Ion Rusu are o vilă ca în poveşti în comuna dâmboviţeană pe care a condus-o, în trecut fiind fotografiat urcându-se într-un BMW seria 5 de 80.000 de euro în timp ce se îndrepta spre serviciu. Costin şi fratele lui, Robert, se bucură din plin de privilegiile pe care le oferă faptul că sunt fiii lui Ion Rusu şi duc o viaţă de adevăraţi milionari. (VEZI ȘI: FIUL PRIMARULUI I-A ŞOCAT PE CLIENŢII VIP DIN CELEBRUL RESTAURANT BAGATELLE. PRINŢIŞORUL DE LA TĂRTĂŞEŞTI ŞI-A FĂCUT ”FENTA” LA SAINT TROPEZ CU ŞAMPANIE IRON MAN, MARIACHI ŞI… MANELE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.