Moștenitorul imperiului “Frutti Fresh” și-a exportat “aroganțele” în Elveția. S-a filmat la volanul unui bolid de 300.000 € și a dat 100.000 €, în două zile, pe două…

Publicat: 10/07/2020 | 23:55

Moștenitorul imperiului ”Frutti Fresh” e pe cai mari! Victoraș Micula o ține din „aroganță” în „aroganță” în Țara Cantoanelor. A dat elicopterul pe un Ferrari GTC4 Lusso și s-a filmat în toate pozițiile la volanul bolidului de 300.000 €. În plus, a cheltuit 100.000 €, în doar două zile, pentru două ceasuri. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii senzaționale.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte și imagini spumoase din luxoasa vacanță de care se bucură Victoraș, fiul magnatului bihorean Viorel Micula, în Elveția.

Tânărul de bani gata și-a exportat „aroganțele” și în Elveția, unde face furori cu bolidul pe care-l conduce. Vestit pentru pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru mașinile de lux, tânărul s-a filmat, recent, la volanul unui Ferrari GTC4 Lusso, estimat la 300.000 de euro. Nici destinațiile sale nu sunt deloc de neglijat, într-una dintre înregistrări observându-se cum vizitează celebrul cazinou Montreux, situat pe malul lacului Geneva. (VEZI ȘI: VICTORAȘ MICULA, ÎN “MARATONUL” FIȚELOR. A PILOTAT ELICOPTERUL, ÎN TIMP CE PURTA UN CEAS PATEK PHILIPPE NAUTILUS DE 100.000 €, APOI…)

Victoraș Micula, pe cai mari în Țara Cantoanelor

Shopping de lux

Cum este și un pasionat al accesoriilor de firmă, Victoraș Micula se pare că a profitat de faptul că se află în Elveția și a mers la cumpărături de lux. În doar două zile, fiul lui Viorel Micula și-a adăugat la colecția de ceasuri încă două piese de marcă. Este vorba de un ceas Patek Philippe 5146G, pentru care ar fi scos din buzunar aproximativ 40.000 de euro și de un alt Patek Philippe – Annual Calendar Chronograph – de 60.000 de euro.

Fan incontestabil al mărcii, Victoraș s-a evidențiat, în urmă cu ceva timp,  cu un ceas de 100.000 de euro, un Patek Philippe Nautilus, referință 5980 Steel. (NU RATA: FIUL MILIONARULUI “FRUTTI FRESH”, ÎN CLINCIURI CU POLIȚIA, NOAPTEA PE MARGINEA DRUMULUI)

Victoraș Micula și-a cumpărat un ceas Patek Philippe 5146G, de aproximativ 40.000 de euro

Parada bolizilor de lux, pe străzile din Oradea

Anul trecut, Victoraș Micula, fiul milionarului “Frutti Fresh” Viorel Micula, și “Regele jocurilor pe telefon”, sătmăreanul Ovidiu Pop, proprietarul uneia dintre cele mai mari firme de jocuri IT din România, se distrau pe străzile din Oradea, ocazie cu care au înregistrat secvenţe pentru un film copiat parcă din celebrul joc video GTA (Grand Theft Auto).

La concurență cu orice party rafinat cu șampanie imperială Armand de Brignac, Victor Micula şi Ovidiu Pop au venit la volanul câte unui Ferrari roşu, dar şi cu maşini “de schimb”, Micula având lângă el şi un Mercedes Benz G500. (NU RATA: DE CE A FOST CONCEDIATĂ VICA BLOCHINA DE CĂTRE ȘEFII DE LA KANAL D. ARE LEGĂTURĂ CU UN ”JUNIOR” MULTIMILIONAR)

Al doilea ceas pe care Micula Jr și l-a cumpărat, în doar două zile, cheltuind astfel, în total, 100.000 de euro

“Omul postează continuu nebunii. Scrieţi-i şi vă plimbă cu elicopterul, avionul sau chiar cu acest Ferrari”, a precizat Victor Halacu, aka GajuKyd, vlogger cu peste 270.000 de urmăritori și bun prieten cu Victor Micula.

Moștenitorul unei averi colosale

Victoraș Micula este cunoscut drept mare „consumator” de gadget-uri noi, telefoane scumpe și mașini. În urmă cu mai mulți ani, a fost imortalizat de CANCAN.RO în timp ce-și achiziționa un telefon de… 10.000 de dolari, un Vertu Constellation, pe care l-a plătit cash.

În plus, Victoraș este cunoscut în lumea bună a Capitalei pentru sesiunile de shopping extravagante pe care le face, dar și pentru petrecerile fabuloase. A fost și cazul petrecerii de cinci stele organizată de fiul magnatului Viorel Micula cu ocazia creștinării fiicei sale, în urmă cu doi ani. În aceeași zi în care Micula Jr. și-a sărbătorit ziua de naștere, moștenitorul imperiului ”Frutti Fresh” și-a creștinat fiica, pe Sofia Victoria. După ceremonia emoționantă care a avut loc la Biserica cu Lună din Oradea, „prințișorul” a organizat o mega-petrecere la unul dintre cele mai luxoase localuri din oraș pe care-l deține familia lui.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.