Detalii + imagini în premieră de la botezul de un sfert de milion de euro!

Publicat: 29/10/2018 | 22:54

Mega-eveniment în familia unora dintre cei mai bogați români. Prințișorul ”Frutti Fresh” și fosta lui logodnică, Ozana Pușcaș, și-au creștinat fiica. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Așa cum era de așteptat, Victoraș Micula a organizat o petrecere de cinci stele pentru botezul fiicei sale. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul  fabuloase. (CITEȘTE ȘI: SUPER-IMAGINI CU BOȘII “FILIEREI OLANDEZE”. EI VOR SĂ IA 1,6 MILIARDE € DIN ROMÂNIA!)

În aceeași zi în care Micula Jr. și-a sărbătorit ziua de naștere, moștenitorul imperiului ”Frutti Fresh” și-a creștinat fiica, Sofia Victoria. După ceremonia emoționantă care a avut loc la Biserica cu Lună din Oradea, prințișorul a organizat o mega-petrecere la unul dintre cele mai luxoase localuri din oraș pe care-l deține familia lui. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul senzaționale, dar și a unor detalii picante de la petrecerea de cinci stele organizată de fiul magnatului Viorel Micula. (NU RATA, AICI: MARIA CONSTANTIN ȘI-A ASUMAT NOUL IUBIT! E UN CUNOSCUT FOTBALIST)

Trei perechi de nași, artiști de top, 400 de invitați

Potrivit unor surse DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) fericiții părinți au petrecut într-un cadru de vis alături de cei aproximativ 400 de invitați, printre care s-au numărat nume sonore din showbiz, dar și politicieni cu greutate de la noi din țară. (Cum câștigi bani rapid)

Micuța Sofia Victoria, fiica lui Victoraș Micula și a Ozanei Pușcaș, a avut nu mai puțin de trei perechi de nași, între care s-au aflat și liderul PSD Bihor, senatorul Ioan Mang, și soția acestuia, Erica Mang, dar și doi dintre managerii de la compania pe care tatăl lui Victoraș o conduce. (NU RATA, AICI: CUM ARATĂ SEXY-ASISTENTA TV CU DOAR O LUNĂ ÎNAINTE SĂ NASCĂ)

La mega-petrecerea organizată de Victoraș Micula, cei aproximativ 400 de invitați s-au delectat cu cele mai bune preparate culinare, dar și cu cele mai rafinate băuturi. Și, așa cum era de așteptat, de la super-petrecerea de botez a micuței Sofia Victoria nu aveau cum să lipsească artiștii de top. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

Printre cei care i-au încântat pe invitații lui Micula Jr. s-au numărat: Marcel Pavel, Aurelian Temișan, Maria Buză, Amadeus, Vunk, dar și mai mulți interpreți de muzică populară.

Una peste alta, costurile botezului fabulos s-ar situa, potrivit surselor citate, în jurul unui sfert de milion de euro. (NU RATA, AICI: SOȚUL PROFESOAREI CARE A MURIT OTRĂVITĂ ȘI-A REVENIT DIN COMĂ, DAR… AR FI PUTEA FI ACUZAT DE OMOR!)

Victoraș Micula, botez de cinci stele pentru fiica sa

Micula Jr. și Ozana Pușcaș au anulat nunta

Victoraș Micula şi Ozana Puşcaş, fiica unui cunoscut executor judecătoresc orădean, s-au logodit anul trecut, de Crăciun, după ce tânăra a rămas însărcinată, şi ar fi trebuit să se căsătorească în luna mai, având rezervată una dintre cele mai elegante săli de evenimente din Oradea.

În final, însă, nunta s-a anulat, iar Ozana s-a mutat acasă şi şi-a închis o perioadă până şi pagina de socializare, ca să nu fie deranjată. În februarie, înainte de separare, Victoraș Micula confirma că va fi tătic peste câteva luni.

Lucru care s-a și întâmplat, în luna septembrie, când Ozana a născut o fetiţă, care a fost botezată Sofia Victoria.(NU RATA, AICI: N-AU MAI REZISTAT ȘI S-AU ”IUBIT” ÎN PUBLIC FĂRĂ NICIO PERDEA! FILMĂRI REALIZATE ÎN MIEZUL ZILEI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)