Soțul profesoarei care a murit otrăvită și-a revenit din comă, dar… ar fi putea fi acuzat de omor!

Publicat: 28/10/2018 | 22:23

Ancheta în cazul Alinei Ştiube din comuna bihoreană Tinca, femeia care a murit la începutul lunii octombrie în urma unei intoxicaţii misterioase, ia o nouă turnură. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Vinerea trecută, după două săptămâni de spitalizare, din care 10 zile a fost în comă indusă, soţul femeii, Vasile Ştiube, administratorul unei companii specializate în tratamente agricole, a fost externat şi urmează să fie audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, care fac cercetări, deocamdată, pentru moarte suspectă. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detalii în premieră despre acest caz uluitor. (VEZI ȘI: CE AU DESCOPERIT PROCURORII)

Încadrarea juridică a faptei ar putea fi schimbată, fiindcă, după ce medicii au exclus varianta iniţială a cauzei care a produs moartea femeii, aceea că s-a  intoxicat de la o conservă cu ton, în urma verificărilor efectuate la locuinţa celor doi, s-a găsit un pesticid care emană gaze toxice, folosit în agricultură pentru gazarea insectelor, dar şi a rozătoarelor în depozitele cu cereale. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Bărbatul ar putea fi acuzat de ucidere din culpă

Ca atare, potrivit surselor CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, procurorii nu exclud ca cei doi să fi fost victimele unei intoxicaţii chimice şi aşteaptă rezultatele analizelor histopatologice, care vor putea lămuri situaţia, urmând ca, în zilele următoare să îl audieze şi pe bărbatul învăţătoarei, care ar putea fi acuzat de ucidere din culpă. (Cum câștigi bani rapid)

Directoarea adjunctă a Liceului Teoretic Nicolae Jiga din Tinca, învăţătoarea Alina Ştiube, a murit, pe 9 octombrie, la doar 49 de ani.

Cronica unei morți suspecte

Femeia a fost internată în spital, cu trei zile mai devreme, după ce a acuzat diverse stări de rău, la fel ca soţul ei, pe care le-a pus pe seama unei conserve de ton.  (VEZI ȘI: NOI DETALII ÎN CAZUL COPILULUI CARE A MURIT DUPĂ CE A MÂNCAT SHAORMA)

Bărbatul a intrat imediat în comă, însă femeia s-a simţit mai bine după o zi de spitalizare, motiv pentru care a şi fost lăsată acasă. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

După o noapte petrecută în locuinţă, ea a ajuns din nou la spital, pe 8 octombrie, de astă dată în stare gravă, iar o zi mai târziu a murit.

Ancheta e de-abia la început

Cei doi soți au fost internați la Secţia de boli infecţioase a Spitalului municipal Gavril Curteanu din Oradea

„Cu referire la pacienta Ş.A., decedată în cursul zilei de 9 octombrie 2018, în unitatea ATI, transferată de la Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu Oradea, comunicăm faptul că în acest moment nu pot fi individualizate, din punct de vedere medical, circumstanţele concrete şi cauzele decesului pacientei. Urmează ca, de îndată ce va fi finalizat raportul de autopsie să revenim cu informaţiile de interes public pe care le deţinem în legatură cu situaţia dată”, au transmis reprezentanții Spitalului Municipal imediat după decesul femeii.

Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor, care au început deja o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs decesul femeii. (CITEȘTE ȘI: O FETIŢĂ DE 8 ANI NU MAI POATE VORBI SAU MERGE DUPĂ CE A MÂNCAT TON LA CONSERVĂ)

„În funcţie de rezultatele cercetărilor, va fi sesizată unitatea de parchet competentă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)