Fiul milionarului “Frutti Fresh”, în clinciuri cu Poliția, noaptea pe marginea drumului: ”Intră în mașină!” / “Masca pe gură!” / ”Dă la dispecerat!”. Am aflat ce amendă a primit Victoraș Micula și cu cine era în mașină

Publicat: 06/05/2020 | 15:35

Victor Micula Jr., supranumit ”Prințișorul Frutti Fresh”, dispăruse, oarecum, din peisajul monden, de ceva timp… Și-a făcut apariția pe timp de pandemie! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are imaginile cu vestitul Victoraș revenind în forță în peisaj, de această dată cu o discuție tensionată cu polițiștii, pe marginea drumului. (CITEȘTE ȘI: FIUL MILIONARULUI „FRUTTI FRESH” & ”REGELE JOCURILOR PE TELEFON” AU GONIT CU 220 KM/ORĂ PRIN ORAȘ ȘI AU TRAS CU MITRALIERA!)

Un filmuleț scurt, dar sugestiv, venit pe celebra adresă pont@cancan.ro, vă va răscoli, ușor, amintirile… Pentru că este vorba despre celebrul Victoraș Micula, nimeni altul decât ”Prințișorul” care a uimit de cele mai multe ori lumea showbiz-ului, prin aroganțele făcute, spre exemplu, folosind elicopterul pe post de taxi

Victorș Micula a uimit de multe ori prin extravaganțele sale

Ar fi auzit un foc de armă pe fondul lor de vânătoare

Acum, Prințișorul Frutti-Fresh era doar în mașină, ba chiar nu deținea frâiele bolidului. Era, însă, într-o companie selectă, alături de președintele unui fond de vânătoare pe care-l administrează, dar și de alți doi apropiați, potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Se aflau cu toții „în misiune”, la fel și polițiștii care i-au oprit din trafic, în comuna Paleu. Aici a început totul. (NU RATA: DETALII + IMAGINI ÎN PREMIERĂ DE LA BOTEZUL DE UN SFERT DE MILION DE EURO!)

Cei patru bărbați au încercat să le explice oamenilor legii că au auzit un foc de armă pe domeniul de vânătoare, astfel că au urcat în mașină și au plecat în căutare, crezând că este vorba de braconaj. Au sunat chiar la 112, însă, spun sursele CANCAN.RO, abia atunci când polițiștii le-au făcut semn să oprească mașina. (AFLĂ AICI: VICA L-A IERTAT PE ”PRINȚIȘORUL FUTTI FRESH”!)

Adeverința pe care o avea la el Victoraș Micula

Amendați cu câte 5.000 de lei

În fine, dialogul nu a fost deloc amiabil, polițistul îi ordonă, practic, lui Victoraș: ”Intră în mașină”! Se mai aud câteva replici, ”Masca pe gură” și ”Dă la Dispecerat”, iar finalul nu a fost deloc fericit pentru Micula și oamenii lui, sub aspect financiar. Au fost amendați, toți, cu câte 5.000 de lei pentru că au încălcat Ordonanța Militară nr. 3.

Disputa „lingvistică” cu polițistul, demnă de Eugen Ionescu

Într-o altă discuție cu polițistul, din momentul incidentului, Micula Jr. susține că omul legii ar fi prieten cu braconierii. Iar polițistul îl ironizează: „Cum ați spus,«branconier»?”

Potrivit înregistrării intrate în posesia CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, discuția a decurs astfel:

Micula Jr:  Deci, domnul polițist, să înțeleg că ne-ați oprit, pe noi, pe mine, care sunt vicepreședintele (asociației de vânătoare, n.r.) ca să nu pot ajunge la branconier, da? Sunteți prieten cu braconierii de pe fondul celălalt…

Polițist:  Branconier…

Micula Jr: Domnul președinte, e adevărat?

Președinte asociație vânătoare: Nu știu, stai că nu știu despre ce e vorba…

Polițist: Branconier sau ce, cum ai zis…

Micula Jr: BRA-CO-NIER…

Polițist: Bran-co-nier…

Micula Jr: Bun, asta o s-ajungă la televizor, nu-i o problemă…

Polițist: Bran-co-nier... Da’ cum ați zis?

Micula Jr: BRA-CO-NIER… Nu vă mai bateți joc de mine, că nici eu nu-mi bat joc de dumneavoastră…

Polițist: Bran-co-nier... Cum ați zis, că n-am înțeles? Să caut în dicționar… Haideți să mergem la post, să faceți o reclamație dacă insistați că s-o braconat…

Micula Jr: Dar dumneavoastră n-ați auzit foc de armă?

Polițist: Nu, n-am auzit.

Micula Jr: Cristi, ai auzit foc de armă?

Președinte asociație vânătoare: Eu pentru aia am sunat…

Micula Jr: Și eu la fel, am auzit foc de armă

Polițist: N-aveați cum să auziți din Oradea, în timp ce noi vă urmăream…

Micula Jr: Eu am auzit focul de armă. Și dumneavoastră nu m-ați urmărit, ați stat cu girofarul pornit ca să mă împiedicați și mi-ați aruncat telefonul, că sunteți prieten cu acei care au braconat fondul (de vânătoare, n.r.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...