Prințul William a ațipit la slujba religioasă! De vină e bebelușul regal!

Publicat: 26/04/2018 | 20:08

Efectul nopților nedormite după venirea pe lume a bebelușului regal este resimțit din plin de prințul William. Prințul a ațipit de mai multe ori în timpul slujbei oficiate la Westminster Abbey, la care au participat toți membrii casei regale a Marii Britanii. Postura în care a fost filmat prințul William a declanșat valuri de simpatie din partea supușilor Coroanei, pentru că, la urma urmei, și prințul este un simplu om și un tată obișnuit!

Nu-i uşor să fii tată, chiar dacă ai experienţă în domeniu. O simte pe propria piele prinţul William, a cărui soţie a născut luni cel de-al treilea copil al cuplului. Ducele de Cambridge a fost surprins aţipind la o slujbă în Westminster Abbey, semn al oboselii acumulate în ultima perioadă și a nopților nedormite din pricina bebelușului regal.

Motivul pentru care Kate Middleton și prințul William nu au anunțat încă numele bebelușului regal

Prințul William e tată de trei zile

Kate Middleton și prințul William și-au întâmpinat cel de-al treilea bebeluș, care a venit pe lume luni, în jurul orei 11, în aripa Lindo de la Spitalul St Mary’s, din cartierul Paddington. La câteva ore după ce Kate a născut, au apărut și primele imagini cu cei doi, dar și cu băiețelul nou-născut.

Primele imagini cu băiețelul nou-născut al familiei regale! Ce a răspuns prințul William referitor la numele bebelușului

Ducii de Cambridge au pășit bucuroși afară din aripa spitalului St Mary’s, arătându-l întregii lumi pe micuțul prinț. După ce au zâmbit pentru poze și au salutat mulțimea, cei doi au intrat pentru scurt timp din nou în spital pentru a face rost de un coșulet pentru noul-născut.

Citește și...