Promisiunea lui Speak pentru cântăreața JO: ”Psihic, fizic, profesional, personal…”

Publicat: 04/04/2019 | 16:12
Promisiunea lui Speak pentru cântăreața JO: ”Psihic, fizic, profesional, personal…”

Speak s-a pus serios pe treabă! S-a ”băgat” adânc în sala de sport, ba chiar a făcut și o promisiune! Nu lui, ci cântăreței JO, pe care are de gând să o introduce în tainele fitness-ului.

„Am primit de la Speak propunerea cu sala și am acceptat imediat. Mi s-a părut cea mai bună idee care m-ar putea mobiliza în sensul ăsta. Mă bucur că am început să fac sport și abia aștept să văd rezultatele, am slăbit deja 4 kilograme în câteva săptămâni. Mă simt bine în sală. Am alt tonus toată ziua, sala îmi dă o energie incredibilă să încep să lucrez la mine din toate punctele de vedere, psihic, fizic, profesional, personal. M-a organizat foarte mult, reușesc să mă trezesc dimineața cu drag și să adorm seara la o oră decentă. Cu alte cuvinte, sportul mi-a organizat viața și mă bucur foarte mult că am luat decizia asta”, a povestit JO unor apropiați, potrivit Libertatea.ro. (CITEȘTE ȘI: SPEAK SE ÎNSOARĂ CU ”LIBELULA” LUI! ”VOI URMA ȘI EU LEGEA FIREASCĂ A LUCRURILOR”)

Speak a avut probleme cu greutatea

Speak a avut probleme cu greutatea: ajunsese la 106 kg! Nu este prima dată când Speak ia atitudine și ia cu asalt sala de antrenamente. În urmă cu câțiva ani, artistul ajunsese la ”perfomanța” de a avea 106 kilograme! Dacă atunci a slăbit renunțând la mâncare, de această dată, artistul vrea să lucreze la silueta lui, așa că deși antrenamentele sunt foarte grele și obositoare, nici nu se gândește să renunțe. (CITEȘTE ȘI: SPEAK SPUNE CĂ NU-I LIPSEȘTE NIMIC: ”DAR ÎNTOTDEAUNA MAI VREI ȘI ALTCEVA!”)

Citește și...