Protest împotriva tăierii ilegale de păduri la Sebeș, organizat de partidul AUR în fața fabricilor Sweighoffer și Kronospan

Publicat: 23/05/2020 | 08:40
Protest împotriva tăierii ilegale de păduri la Sebeș, organizat de partidul AUR în fața fabricilor Sweighoffer și Kronospan
Sâmbătă, 23 mai, partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) organizează un protest la Sebeș, pentru a condamna „tăierile abuzive din timpul stării de urgență. Manifestanții nu vor coborî din mașini și vor respecta toate regulile de distanțare socială”, precizează un comunicat de presă, potrivit informațiilor transmise de ActiveNews.
„În ultimele două luni, Partidul A.U.R. a primit numeroase informații și semnale de la cetățeni din toate regiunile României cu privire la tăierile și transporturile de bușteni disproporționat de mari comparativ cu perioada anterioară. Până acum, ministrul Mediului și premierul României au bagatelizat problema și au încercat să evite dezbaterea publică, ducând subiectul în derizoriu”, a declarat George Simion, copreședinte al Alianței pentru Unirea Românilor. (CITEȘTE ȘI: UN ROMÂN A MURIT ÎNTR-UN FOCAR DE CORONAVIRUS DIN GERMANIA)

Protest la Sebeș: ”Jaful pădurilor a luat o și mai mare amploare”

”Dacă starea de alertă cu privire la Sars-Cov-2 este temporară, starea de alertă civică față de hoție, ilegalități, nedreptăți și exploatarea sălbatică a pădurilor României trebuie să fie permanentă”, a mai spus George Simion, copreședinte AUR.
„Jaful pădurilor a luat o și mai mare amploare în perioada stării de urgență, cu grave consecințe economice și sociale, generate și de transformarea pieței exploatării buștenilor într-un oligopol controlat de companiile Schweighofer, Kronospan și Egger”, a menționat și Claudiu Târziu, copreședinte al Alianței pentru Unirea Românilor. (VEZI ȘI AICI: ZECE CADRE MEDICALE ALE SPITALULUI DE NEUROCHIRURGIE DIN IAŞI, INFECTATE CU CORONAVIRUS)
Citește și...