Pusă la zid de fani, Gabriela Gristea le-a dat peste nas: provocarea din baie, fără sutien și…

Publicat: 03/09/2020 | 10:32

Gabriela Cristea a fost pusă la zid de fani, după ce a postat o fotografie în care abia s-a trezit. E nemachiată, lucru normal, dar unii dintre internauți n-au avut milă. Acum, prezentatoarea tv lovește cu o imagine din baie, nu are sutien și este foarte ok, la primele ore ale dimineții.

CITEȘTE ȘI: CE MESAJ I-A TRANSMIS GABRIELA CRISTEA ADELINEI PESTRIȚU, DUPĂ CE A AFLAT CĂ VEDETA S-A INFECTAT CU CORONAVIRUS

Gabriela Cristea a slăbit enorm în ultima perioadă, iar silueta ei a suferit o transformare spectaculoasă. În bine, firește. De aceea Gabi nu ezită să se mai arate, din când în când. A făcut-o recent, iar fanii au reacționat imediat. Gabi avea să povestească faptul că nu mereu fanii sunt lângă ea. „N-am mai avut răbdare și i-am zis că nu are toate țiglele pe casă. Ce să fac, îmi mai pierd și eu firea uneori, dar am blocat-o pentru că asta e cea mai bună soluție. (…) Mi-a zis că sunt o nebună și că noi toate vedetele ne creștem copiii aiurea și că e păcat că Dumnezeu ne-a dat copii”, a povestit Gabriela Cristea la InstaStory despre pățania cu o femeie care i-a dat un comentariu dur la postarea ei.

Gabriela Cristea, chioară de somn! ”Urâtă mai ești!”

„Încă “chioară” de somn, noaptea a fost “prea scurtă”. Bună dimineața și vouă!”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram, în dreptul unei fotografii care avea să atragă nenumărate comentarii. ”Deci când vezi pozele astea nu îți vine să zici bună dimineața și tie….vrei să pari foarte interesantă și curajoasă, dar cazi în penibil de multe ori ….îmi pare rău dar👎 NU AI STIL”, ”Urâtă mai ești dimineața și te mai pui și în poza… spală-te un pic pe față prima dată.

NU RATA: GABRIELA CRISTEA, MESAJ SEXY PENTRU FANI DIN DORMITOR: „AM DESCHIS OCHII, DAR NU REUȘESC…”

Leșin, cum naiba să pui așa ceva pe inst??? Da pe cine interesează cum te-ai trezit tu? Mare ți-e grădina Doamneeeeeeee”, ”Ești o femeie frumoasă, cu o familie minunată. Nu te avantajează aceste fotografii. Nu-și dorește nimeni să te vadă pleoștită, când te poți aranja puțin și ne poți oferi o imagine plăcută celor care te apreciem ca persoană publică. Urmează să te mai pozezi când ești pe toaletă…”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.