Puștoaica aflată în relație cu ex-ul Biancăi Drăgușanu are un ”CV” calificat L-a ”răvășit” pe un super-atacant din Liga I!

Publicat: 03/08/2020 | 23:55

Puștoaica care se iubește cu Tristan Tate, ex-ul Biancăi Drăgușanu, are un ”CV” calificat. Sexy-bruneta l-a ”răvășit” pe un super-atacant din Liga I. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații picante.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro am intrat în posesia unor detalii picante despre cuceririle de top pe care le-a bifat Cătălina, sexoasa brunetă care este în relație cu fostul Biancăi Drăgușanu.(CITEȘTE ȘI: FOSTUL IUBIT AL BIANCĂI DRĂGUȘANU, VRĂJIT DE O SEXY-PUȘTOAICĂ. IMAGINI RĂVĂȘITOARE CU NOUA IUBITĂ A LUI TRISTAN TATE)

Tristan Tate pare să nu fie singurul bărbat celebru cu care sexoasa brunetă a avut o relație. Potrivit surselor noastre, în toamna anului trecut Cătălina și-a trecut în ”CV” o scurtă relație cu unul dintre cei mai renumiți jucători de fotbal de la noi din țară. Mai exact, puștoaica lui Tristan Tate l-a zăpăcit de cap pe atacantul giurgiuvenilor, Denis Alibec.

Noua iubită a lui Tristan Tate, o veritabila bombă sexy

Din câte se pare, relația cu super-atacantul din Liga I nu a fost una de lungă durată. Mai degrabă idila dintre cei doi se încadrează cu succes la capitolul ”aventuri”. Și asta pentru că Denis Alibec și Cătălina s-au văzut doar de câteva ori în decursul a câtorva sptămâni, după care au ”rupt-o” definitiv.(NU RATA: ARE MCLAREN DE 170 MII €, DAR… A BĂGAT BENZINĂ DE 20 DE EURO + A LUAT PRÂNZUL LOWCOST)

Bruneta lui Tristan Tate l-a ”răvășit” pe super-atacantul din Liga I

Super-atacantul se iubește cu o bombă-sexy!

Super-fotbalistul de la Astra Giurgiu a dat ”marea lovitură” în plan amoros. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, de puțin timp, Denis Alibec s-a combinat cu o veritabilă bombă sexy. Din câte se pare atacantul giurgiuvean s-a îndrăgostit nebunește de o sexoasă studentă la medicină. Cum relația dintre cei doi se află la început de drum, Denis Alibec și senzuala șatenă încercă pe cât posibil să se ferească de ochii curioșilor și să își țină povestea de dragoste ”la secret”.(NU RATA: FILMĂRI SENZAȚIONALE CU ”GOE” DIN LIGA I. A COBORÂT ÎN PAPUCI LA BENZINĂRIE CA SĂ FACĂ PLINUL MCLAREN-ULUI DE 170.000 €!)

”Sunt la început de drum. S-au cunoscut de recent și din această cauză evită să se afișeze împreună. Denis e îndrăgostit nebunește de ea. E o tânără cuminte, e studentă la medicină”, ne-au declarat surse din aturajul fotbalistului.

Denis Alibec s-a cuplat cu o studentă la medicină

A ratat un super transfer!

Denis Alibec e gata pentru încă o provocare în străinătate, problemele financiare de la Astra Giurgiu fiind tot mai mari. Atacantul în vârstă de 29 de ani a fost dorit de Legia Varșovia, dar se pare că patronul giurgiuvenilor nici nu a dorit să audă de oferta făcută de gruparea din Polonia.

„Au fost acum 4-5 luni discuții, m-a sunat cineva de acolo, un agent, dar condițiile erau inacceptabile pentru mine. N-am avut timp să mă gândesc, să văd ce cheltuieli am făcut cu Denis, cred că nici nu ne scoatem cheltuielile cu el dacă îl dăm cu un milion și jumătate”, a declarat Ioan Niculae, potrivit Prosport.ro

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.