Puștoaica lui Cătălin Botezatu, internată la domiciliu cu grave probleme de sănătate! Avem imagini + declarații în exclusivitate

Publicat: 22/02/2019 | 22:44

Sexy-puștoaica lui Cătălin Botezatu are parte, zilele acestea, de cele mai dificile momente din viață. Din cauza unor probleme grave de sănătate, Monica Hill a ajuns să fie internată la domiciliu. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații și imagini de-a dreptul emoționante.(CITEȘTE ȘI: ROMÂNCA DE 25 DE ANI CARE ȘI-A SCOS VIRGINITATEA LA VÂNZARE A PRIMIT O ”OFERTĂ” DE 1,5 MILIOANE €!)

Sexy-puștoaica lui Cătălin Botezatu se află într-o situație de-a dreptul incredibilă. La scurt timp după ce a fost operată de chist ovarian, Monica Hill se confruntă cu o nouă problemă de sănătate. Mai exact, sexoasa brunetă a fost diagnosticată cu Orjeletul, infecția gandelor sebacee ce este cunoscută în termini populari drept ”ulcior”, iar din această cauză, medicii care au consultat-o i-au recomandat să nu părăsească domiciliul până ce tratamentul pe care-l urmează nu își face efectul și scapă de această problemă.(NU RATA, AICI: ROMÂNCA LUI MAYWEATHER L-A ”SPIONAT” PE CELEBRUL JAMES BOND ÎNTR-UN HOTEL DIN EMIRATE: ”E UN TIP ȘARMANT…”)

”E vorba despre un orjelet. Din câte am înțeles trebuie să stau în casă pentru că este și contagios , probabil l-am făcut din cauza imunității foarte scăzute . O să urmez un nou tratament pentru că nu este nici o schimbare după o săptămâna și sper că într-o săptămână și spre că într-o săptămână să îmi treacă de tot. De zece zile stau în casă, sunt internată la domiciliu. Nu știu ce să mai fac, e o perioadă dificilă”, a declarat Monica Hill, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Puștoaica lui Cătălin Botezatu, grave probleme de sănătate!

Monica Hill, operată de urgență

În urmă cu câteva săptămâni, sexy-puștoaica lui Cătălin Botezatu a fost operată de urgență, după ce medicii i-au pus un diagnostic dur. În urma unor analize amănunțite, brunetei i s-a descoperit un chist ovarian, iar medicii au dus-o direct în sala de operații, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Și, așa cum era de așteptat tânăra trebuie să respecte un program riguros. Potrivit informațiilor noastre, doctorii i-au ”dat interzis” Monicăi la sex și alcool. În plus, timp de câteva săptămâni, tânăra nu are voie să facă efort intens. (CITEȘTE ȘI: DRAMA BĂIEȚELULUI PE CARE PĂRINȚII L-AU BOTEZAT GIGI BECALI! MAMA L-A ABANDONAT, IAR TATĂL…)

Puștoaica lui Cătălin Botezatu, internată la domiciliu cu grave probleme de sănătate!

Monica Hill, participantă la Miss Intercontinental

Monica Hill este o frumoasă clujeancă de 18 ani, care este model. Bruneta a reprezentat România la la cea de 46-a ediţie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfășurat în Egipt, la Hurghada. Iubita lui Cătălin Botezatu a făcut primii paşi în modelling de la 12 ani şi a lucrat și cu alți designeri renumiţi din țară, precum Romaniţa Iovan sau George Hojbotă, dar şi cu agenţii de modă din străinătate, în Italia şi Grecia.(NU RATA, AICI: IMAGINI NECENZURATE CU PUȘTOAICA SEXY CARE I-A ÎNMUIAT GENUNCHII LUI ”MBAPPE DE LA FCSB”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)