Românca lui Mayweather l-a ”spionat” pe celebrul James Bond într-un hotel din Emirate: ”E un tip șarmant…”

Publicat: 21/02/2019 | 22:59

Una dintre sexy-orădencele care, în urmă cu câteva luni, l-au făcut ”K.O” pe multiplul campion mondial și promotor de box profesionist Floyd Mayweather a făcut o nouă „victimă” în rândul bărbaților celebri. Românca lui Mayweather l-a ”spionat”pe celebrul James Bond într-un hotel din Emirate. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă filmări și declarații exclusive.(CITEȘTE ȘI: ROMÂNCELE CARE L-AU FĂCUT KO PE MAYWEATHER L-AU ”SCOS ÎN DECOR” ȘI PE FAIMOSUL HAMILTON!)

Ramona, una dintre cele două românce despre care v-am dezvăluit că l-au făcut K.O pe uriașul campion de box Floyd Mayweather și, mai apoi, l-au ”scos în decor” pe faimosul Lewis Hamilton, a făcut o nouă „victimă” în rândul bărbaților celebri.(NU RATA, AICI: ROMÂNCELE LUI MAYWEATHER RUPT TĂCEREA: ”ADEVĂRUL E CĂ FLOYD…”)

În urmă cu câteva zile, sexosa-orădeancă l-a ”spionat” pe celebrul Pierce Brosnan, actorul care este renumit pentru rolurile în care a interpretat personajul James Bond. Totul s-a petrecut într-un hotel din Emirate, acolo unde actorul și echipa lui au ales să filmize pentru o nouă producție cinematografică. Românca lui Mayweather l-a surprins pe celebrul actor de la Hollywood înpostaze mai puțin obișnuite.(NU RATA, AICI: VICTOR SLAV SUSPINĂ DUPĂ BIANCA?! UN DETALIU L-A DAT DE GOL!)

Ramona l-a ”spionat” pe celebrul actor Pierce Brosnan într-un hotel din Emirate

Din câte se pare, fizicul răvășitor pe care-l deține a ajutat-o, încă o dată, pe Ramona, iar sexosa româncă a fost cooptată în echipa filmului. Sexy-orădeaca a participat la filmările ce s-au desfășurat  într-un luxos hotel din Abu Dhabi.(NU RATA, AICI: NOI FILMĂRI DIN DUBAI CU MAYWEATHER & ROMÂNCELE CARE L-AU FĂCUT KO. A FĂCUT SENZAȚIE CU UN CEAS DE 18 MILIOANE $!)

”A fost destul de greu, nu e cum mi-am imaginat sau cum vedeam la televizor. A fost o plăcere să filmez cu Pierce Brosnan și să lucrez cu echipa lui. Pierce Brosnan e un tip șarmant. Au fost multe ore de filmări, dar s-a meritat pe deplin”, a mărturisit Ramona, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Din câte se pare, după această experiență inedita, Ramona pare foarte hotărâtă să se îndrepte către o carieră în actorie. Sursele noastre susțin că, sexy-orădeanca, care, în prezent, este consultant de vânzări în domeniul imobiliar în Dubai, intenționează să renunțe la job pentru a-și încerca norocul în lumea cinematografiei.(NU RATA, AICI: IMAGINI SENZAŢIONALE CU EMIL BOC ÎN TIMP CE A TRAS „CHIULUL” DE LA PRIMĂRIE! CINE ESTE FEMEIA CARE I-A ŢINUT COMPANIE ÎN PAUZA DE MASĂ)

Ramona l-a ”spionat” pe celebrul James Bond într-un hotel din Emirate

Ramona a fost angajată la Poliția de Frontieră

Ramona, focoasa blondină care face ravagii printre bărbații celebri, s-a născut în 9 noiembrie 1989, în Oradea. În 2011, Ramona a absolvit Facultatea de Științe Economice din Oradea și a lucrat apoi, timp de cinci ani, în Ministerul de Interne, după cum ea ne-a dezvăluit.(NU RATA, AICI: ROMÂNCA LUI PHILIPP PLEIN, PARTY DE-O NOAPTE LA DUBAI CU TATĂL MILIARDAR AL SURORILOR GIGI & BELLA HADID!)

”Am 28 de ani, sunt consultant de vânzări în domeniul imobiliar în Dubai.  În România, am lucrat cinci ani în Ministerul de Interne”ne-a spus Ramona, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...