Puțini știu asta! Cum arată prima soție a lui CRBL cu care s-a însurat la 20 de ani

Publicat: 18/04/2019 | 10:57

Câștigarea premiului cel mare pus în joc de emisiunea “Asia Expres” de Oase și CRBL i-a făcut pe susținătorii celor doi să afle cât mai multe detalii despre viețile lor private. Despre fostul membru al trupei Simplu puțini știu că el se află la al doilea mariaj și că prima căsătorie “a bifat-o” pe când avea doar 20 de ani. Cântărețul și prima soție au divorțat după șapte ani de mariaj.

Citește și: Cine este Oase, prietenul cel mai bun al lui CRBL! Cu ce s-a ocupat înainte să participe la Asia Express

Cum arată prima soție a lui CRBL cu care s-a însurat la 20 de ani

CRBL, pe numele din buletin Eduard Mihail Andreianu, a pășit prima dată în fața ofițerului de stare civilă în 1997. Atunci, Andreea, o femeie din orașul natal al artistului, i-a devenit soție. Din păcate, mariajul lor nu a rezistat, iar după șapte ani de la cununia civilă, ei au semnat actele de divorț. Andreea, fosta soție a carismaticului cântăreț, este expert în relaţii publice; ea lucrează se ocupă de promovarea unui magazin de bijuterii din Pitești. În prezent, fosta soție a lui CRBL are un băiețel.

“Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam și pentru că așa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că niște oameni normali, cu casă/chirie/cățel/certuri/gelozii și alte acareturi. Ne-am despărțit într-o zi în care am realizat că viețile noastre nu mai erau în registrul «viață noastră», ci se despărțiseră undeva și aveam două drumuri total separate: «viață mea» și «viață lui». Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz, când ne-am despărțit eram ceva mai adolescenți cu idei și dorințe infinit diferite”, a declarat Andreea în cadrul unui interviu, relatează VIVA!.

Citește și: Soția lui CRBL, sexy în costum de baie. Ce mare s-a făcut fiica lor, Alessia

Andreea și CRBL nu păstrează legătura. La patru ani de la divoțul de prima soție, CRBL s-a căsătorit cu Elena, pe care a cunoscut-o la “Dansez pentru tine”, emisiunea-concurs care a fost difuzată la Pro TV. Frumoasa blondă era coregraf, iar cântărețul, concurent.

Citește și: Abia acum s-a aflat! CRBL a făcut anunțul despre soția lui: “Suntem total opuși“

În toamna acestui an, mai exact în luna noiembrie, Elena și CRBL împlinesc 11 ani de căsătorie, iar în vară ei plănuiesc să își reînnoiască jurămintele; vor să organizeze o petrecere de zile mari.

Citește și...