Răsturnare de situație la “Insula Iubirii”! Cati, mărturisire savuroasă la adresa unei ispite masculine: “E simpatic foc!”

Publicat: 07/10/2018 | 14:15

După ce a refuzat până acum un om cu un profil în opoziție cu cel al lui Răzvan, Cati își declară pentru prima dată atracția pentru una dintre ispitele de pe Insula Iubirii”, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Citește și: Cati de la “Insula iubirii” a izbucnit în lacrimi! Iubitul ei a purtat o discuție despre sex cu una dintre focoasele ispite. Ce a urmat după aceste momente

Răsturnare de situație la “Insula Iubirii”! Cati, mărturisire savuroasă la adresa unei ispite masculine

“Nu m-aș fi gândit, înainte să vin aici, că există astfel de bărbați”, va mărturisi Cati, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție “Insula Iubirii”.

Citește și: Milionarul italian al Annei Roman s-a combinat cu o ispită de la ”Insula iubirii”!

Concurenta își va muta apoi atenția supra unei ispite, apoi își și anunță intențiile în mod oficial! Mai mult, comportamentul său se va modifica radical pe parcursul unei singure zile, zâmbetele între ei se vor înteți, iar apropierea va deveni tot mai evidentă.

Citește și: Insula iubirii, moment interzis cardiacilor! Gabi și-a dat pantalonii jos și…

“E calm, liniștit, chiar dacă pare el mare, e simpatic foc!”, va mărturisi Cati. Despre cine este vorba, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție “Insula Iubirii”.

Citește și: “Insula Iubirii” sezonul 4, episodul 9. Imagini erotice cu Flore Salalidis! Ispita a rămas în sânii goi în fața lui Ionuț Gojman

Citește și...