Război verbal între tatăl copilului Andreei Mantea și o femeie. Cristi Mitrea, pus la zid complet

Autor: L.N.
Publicat: 21/05/2020 | 13:58
Război verbal între tatăl copilului Andreei Mantea și o femeie. Cristi Mitrea, pus la zid complet

Cristi Mitrea a fost jignit crunt de o femeie după ce fostul iubit al Andreei Mantea, și implicit tatăl copilului brunetei, a postat un mesaj în care se arăta dezamăgit că românii nu au respectat regulile de distanțare socială, invadând parcurile după încheierea stării de urgență.

„Pun banii jos! În 2 săptămâni avem iarăși stare de urgență! Repet: proști, inculți, necivilizați. Ăștia suntem! Atâta putem!”, a postat Mitrea. “Poate dai o tura pe la Lugano,Zurich etc sa vezi cum traiesc oamenii farà masti si isi reiau vietile normal…poate chiar tu ai mentalitate de sclav nu astia”, i-a răspuns lui Mitrea o internaută.

CITEȘTE ȘI: Ramona Olaru și Cuza s-au despărțit din nou. Asistenta TV l-a făcut praf pe cântăreț în public: ”Am făcut o pasiune pentru bărbații de nimic”

“Nu prea am înțeles! Nu știu din ce puncte de vedere ne comparăm cu Lugano, dar care e treaba cu sclavia? E același lucru cu bunul simț, respectarea unor norme simple de distanțare și cu protejarea celor din jurul tău?”, a răspuns, împăciuitor, Cristi Mitrea.

„Sclavii cred ca trebuie sa stea toti in cusca…nu sunt norme de distantare nici la Lugano nici la Zurich nimic nici o masca viata normala .. sa gandesti inside the box inseamna sa traiesti in cusca …politicienii alora sunt nebuni ?”, a continuat femeia. „Nu știu și nu mă interesează. Ce mă interesează este faptul că există o amenințare reală, că unii pot muri și că suntem niște țărani infecți necivilizați. De ce avem discuția asta? 🙂 Ești foc pe neologisme. Inbox. Outbox. Dar 7 ani de acasă mai avem?”, a încheiat Cristi Mitrea.

Citește și...