Răzvan Botezatu s-a pozat cu testul de sarcină care a ieșit pozitiv: “Drăgușanca este graviduță!?!”

Publicat: 26/09/2018 | 15:05

Surpriză uriașă pentru fanii lui Răzvan Botezatu, unul dintre foștii prezentatori de la Antena Stars! Îndrăgitul moderator s-a fotografiat în timp ce ținea în mână un test de sarcină pozitiv, iar în dreptul imaginii a scris un mesaj emoționant. Fericitul moment are loc la nicio lună după ce el și Raluca Dumitru și-au anunțat logodna pe Facebook.

Răzvan Botezatu s-a pozat cu un test de sarcină care a ieșit pozitiv

Răzvan Botezatu a împărtășit pe rețelele de socializare cea mai mare bucurie pe care o trăiește în această perioadă. Atât pe Instagram, cât și pe Facebook, el a urcat o poză în care apare în timp ce ține în mâna stângă un test de sarcină pozitiv. “#Happy (n.r.: #Fericit) 🙏🏻❤️” este mesajul scris de fostul prezentator în dreptul imaginii de mai jos, fără să spună cine este viitoarea mămică sau dacă el este fericitul tătic. Astfel, întrebările din partea susținătorilor au început să curgă pe Internet.

“Drăgușanca este graviduță???”, “😂😂 A rămas @raluca__dumitru însărcinată??”, “Este vorba despre o prietenă de-ale lui Răzvan si Biancai, nu despre el”, “Este Raluca însărcinată”, “O sa fii tătic? 😉” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali pe pagina lui Bote de Instagram.

Deocamdată, Răzvan Botezatu nu a răspuns la nicio întrebare, însă, după ce Bianca Drăgușanu a lăsat un comentariu, el a reacționat scriind la postarea de mai jos: @biancadragusanu18, suntem fericiti nu?”. Replica frumoasei blonde nu a venit până la momenul redactării acestui articol.

Citește și: Bianca Drăgușanu a fost atacată în trafic de un șofer care și-a ieșit din minți! Blondina l-a sunat repede pe Tristan Tate: „L-a prins și l-a scuturat puțin”

View this post on Instagram

#Happy 🙏🏻❤️

A post shared by Răzvan Botezatu️️️️ (@razvanbotezatu) on

Citește și: Răzvan Botezatu a fost lovit şi tâlhărit la Brăila! Hoţii l-au atacat şi i-au furat tot!

Răzvan Botezatu și Bianca Drăgușanu, împreună într-o călătorie

Potrivit celei mai recente postări a lui Răzvan Botezatu, el și fosta soție a lui Victor Slav au plecat într-o călătorie. “Am fugit în lume!!! #road #trip @biancadragusanu18” este mesajul scris de fostul prezentator pe pagina lui de Facebook.

Și Bianca Drăgușanu a urcat pe paginile ei de socializare selfie-ul în care apare alături de Răzvan Botezatu, iar în dreptul lui a scris o declarație de iubire în limba engleză: “Always by my side (n.r.: Întotdeauna alături de mine) ❤️🐒🐒 @razvanbotezatu Love u (n.r.: Răzvan Botezatu, te iubesc)❤️”.

Citește și: Bianca Drăgușanu l-a umilit pe Philipp Plein: “Dacă ar fi fost disperată după el, nu s-ar fi purtat așa”

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Vedeta şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.
Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu va mai prezenta emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.