Răzvan Ciobanu s-a sinucis?! Cătălin Botezatu, dezvăluirea care schimbă tot: „Nu era…”

Publicat: 29/04/2019 | 12:28

Showbizul autohton este în doliu după ce Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident de circulație. Foarte multe vedete din România își exprimă durerea și regretele pentru această dispariție fulgerătoare, iar Cătălin Botezatu a oferit o informație foarte importantă în contextul anchetei care se află în desfășurare.

Celebrul designer a declarat, pentru click.ro, că – din câte cunoaște el – Răzvan Ciobanu nu era un… vitezoman. Bineînțeles, o astfel de declarație schimbă datele problemei, cu atât mai mult cu cât polițiștii nu exclud nici varianta sinuciderii. Asta din cauză că nu au fost descoperite urme de frânare la locul accidentului.

”Din câte știu eu, Răzvan nu era un vitezoman”, a declarat Cătălin Botezatu.

Citește și: Codin Maticiuc, reacție șocantă după moartea lui Răzvan Ciobanu: „Mi s-a părut tot timpul un..”

Dosar penal pentru ucidere din culpă

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul accidentului în care a murit creatorul de modă Răzvan Ciobanu. Surse din anchetă au arătat că designerul nu purta centura de siguranță, aceasta fiind prinsă în spatele scaunului.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări in rem pentru ucidere din culpă după ce creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în accident rutier. Surse din anchetă au declarat că Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranță, aceasta fiind prinsă în spatele scaunului.

De altfel, din cauza impactului și a faptului că nu purta centura de siguranță, creatorul de modă a fost proiectat în afara autoturismului.

Citește și: Alin Gălățescu, prima reacție după moartea lui Răzvan Ciobanu: ”Ne-a părăsit!”

 

Citește și...