Reacția fostului premier Adrian Năstase, după moartea Ionelei Prodan: ”Mi-o aduc aminte, în apartamentul ei, vorbindu-mi despre…”

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 17/04/2018 | 19:53

Fostul premier Adrian Năstase a deplâns moartea celei care a fost Ionela Prodan, pe blogul lui. Acolo, Năstase a rememorat câteva întâmplări petrecute alături de îndrăgita cântăreață de muzică populară.

CITEȘTE ȘI: IONELA PRODAN A MURIT FĂRĂ SĂ ȘTIE CĂ…

”A murit Ionela Prodan. O mare artistă, un om extraordinar, un suflet deosebit, o prietenă. Prezentă tonică. O voce puternică ce nu accepta compromisuri. Mi-o aduc aminte de la reuniunile departamentelor PSD, unde punea întrebări oneste, adeseori stânjenitoare.

Mi-o aduc aminte din campaniile electorale, mai ales din zona Olteniei. Mi-o aduc aminte din zecile de convorbiri telefonice, în care își arăta nemulțumirea pentru ceea ce se întampla în jur. Mi-o aduc aminte, în apartamentul ei, vorbindu-mi despre credință și despre suferință, despre viață, despre călătorii, despre fiicele ei.

CITEȘTE ȘI: IONELA PRODAN A MURIT ÎN BRAȚELE FIICEI EI

Dar, mai ales, păstrez în amintire imaginea ei – așa cum am văzut-o la televizor – din ziua de 22 iunie 2012, când, îi povestea Andrei, a venit în fața spitalului Floreasca, unde mă aflam la reanimare, pentru a-mi spune, cu mulți alți prieteni, „La mulți ani!”. Odihnețte-te în pace, Ionela!”, scrie Adrian Năstase.

Citește și...