Reacția lui Tavi Clonda după ce a aflat că va mai avea o fetiță: ”Bebe cel nou!”

Publicat: 30/10/2018 | 16:29

Tavi Clonda va deveni, din nou, tătic de fetiță în martie anul viitor. Artistul este în culmea fericirii, iar după ce a aflat marea veste reacția lui nu a întârziat să apară!

După ce a aflat că va deveni, din nou, tătic de fetiță, Tavi Clonda a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de Gabriela Cristea și de fetița lor, Bella Victoria Margot. Cei trei sunt extrem de zâmbitori, iar la descriere artistul a menționat-o și pe viitoarea lui fiică. (CITEȘTE ȘI: IATĂ CE SUMĂ A ÎNCASAT GABRIELA CRISTEA DE LA STAT PENTRU CONCEDIUL DE MATERNITATE! DOCUMENT FĂCUT PUBLIC DE MINISTERUL CONDUS DE OLGUȚA VASILESCU)

Tavi Clonda, alături de soția și fetița lui

„✌🏼❤️🤗 #bebecelnou”, a postat Tavi Clonda, în dreptul fotografiei.

S-a aflat sexul bebelușului pe care Gabriela Cristea i-l va dărui lui Tavi Clonda

În vârstă de 44 de ani, Gabriela Cristea este însărcinată cu fetiță, potrivit spynews.ro. Astfel, anul viitor, fiica lor, Victoria, va deveni surioara mai mare. Vestea că vor avea încă un copil a fost făcută publică, la doar o săptămână după ce tatăl lui Tavi Clonda a murit.

În timpul unei declarații pe care a făcut-o recent, îndrăgita prezentatoare a dezvăluit că nu se aștepta să rămână gravidă pentru a doua oară. (VEZI ȘI: GABRIELA CRISTEA, DEZVĂLUIRI DESPRE A DOUA SARCINĂ: ”AM VĂZUT DOUĂ LINIUȚE, ERA SĂ LEȘIN!”)

“Eu nu mă așteptam să fiu însărcinată, pentru că nu mă simțeam a fi însărcinată. Țineam cură de slăbire, îmi doream așa, să facem lucruri pentru noi. Și m-am trezit că sunt într-o întârziere, ca să zic așa, nu îmi suna nimeni la ușă. Nu a venit o zi, 2, 3.. .și tot așa, după care, la un moment dat, am zis să vedem ce putem face, că trebuie să o sun pe doamna doctor. Dar înainte, eu sigură pe mine că nu sunt însărcinată, mi-am făcut testul așa… dar, nu am terminat bine de făcut testul, și am văzut două liniuțe, era să leșin. M-am dus în cameră, unde Tavi mustăcea și el și i-am zis: «Na de aici!»”, a declarat soția lui Tavi Clonda.