Rebelul Ilie Năstase s-a cumințit, iar noi avem dovada!

Publicat: 12/10/2019 | 22:52

Ilie Năstase s-a făcut băiat cuminte! Gata cu neregulile în trafic, pentru că fostul mare tenismen a avut de pătimit în urmă cu un an, când a fost prins băut la volan, iar, câteva ore mai târziu, ghidona un scuter, deși nu avea voie. Acum, Ilie merge regulamentar, fără să riște: cu bicicleta! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are imaginile ca argument. În exclusivitate!

Ilie Năstase a fost și încă mai este un rebel! Când juca tenis, spectatorii nu numai că aplaudau la scenă deschisă fanteziile lui, cu mingi puse incredibil în teren exact cât adversarul să nu mai ajungă la ele, dar savurau din plin dialogurile electrizante pe care Ilie le avea, de regulă, cu arbitrii. Timpul a trecut și peste marele Ilie Năstase. Dar el tot un rebel a rămas. Și tot mai face năzbâtii, câteodată. (CITEȘTE ȘI: DIVORȚ-BOMBĂ ÎN SHOWBIZ?! IOANA ȘI ILIE NĂSTASE S-AU SEPARAT LA NICI 6 LUNI DE LA CUNUNIA CIVILĂ: “STĂ CU CHIRIE ȘI…”)

Este cunoscut episodul din luna mai a anului trecut, când, prins băut la volan, a ridicat tonul la polițiști și a fost imediat pus la pământ, încătușat și dus la sediu. Iar, la șase ore de la incident, mergea cu scuterul. Nu avea voie! Se pare, însă, că Ilie Năstase nu mai vrea gâlceavă. Așa că a renunțat la mașină, a renunțat și la scuter. Folosește bicicleta.

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe fostul număr 1 ATP pedalând în voie, pe o străduță din București. Pentru că se lăsase cam friguț afară, Ilie Năstase și-a tras pe el un pardesiu și a încălțat o pereche de bocanci, motiv pentru care părea o prezență inedită, pe două roți și pedalând. La un moment dat, i-a sunat telefonul și, ca un ciclist adevărat, a „jonglat” cu el fără să se oprească. A vorbit, după care, tacticos, a băgat mobilul în buzunar. Apoi, a ajuns la destinație, a ”descălecat” și s-a strecurat pe trotuar, pe lângă bicicletă.

Ilie Năstase a renunțat la mașină și la scuter, din cauza cărora a avut probleme, și a ales bicicleta

Scandal uriaș cu polițiștii: pus la pământ și încătușat!

Ilie Năstase  a fost prins băut la volan pe 25 mai, anul trecut, în jurul orei 4:45, pe Șoseaua Nordului din Capitală. A ieșit un adevărat circ. Poliţiştii au spus că i-a înjurat şi a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost pus la pământ și încătușat. Apoi, a fost dus la secție. „În jurul orei 4.45, pe Şos Nordului, zona Ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani. Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice. (NU RATA: ILIE NĂSTASE, DECLARAȚII SUPER-EXCLUSIVE: ”ÎMI IUBESC SOȚIA ȘI NE DORIM UN COPIL!” + DE CE A DECIS SĂ AMÂNE NUNTA)

Bărbatul a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice”, au explicat reprezentanții Poliției.

Cum s-a apărat Ilie Năstase

Ilie Năstase i-a acuzat, însă, pe oamenii legii. El i-a făcut ”milițieni” și a spus că a ridicat doar tonul și nicidecum nu a fost agresiv.

„Milițieni, că nu pot să le zic polițiști. Polițiștii nu sunt agresivi. Am făcut doi metri din Parcul Herăstrău și m-au oprit. Ați băut? Da, trei beri. Haideți, domnul Năstase, ați băut mai mult. M-au pus să suflu. Am spus că nu, vreau să merg la miliție și să suflu. M-a tras unul din mașină, m-a dat cu fața de asfalt, s-a urcat unul pe mine și mi-a pus cătușele. Într-un fel, m-au bătut înainte. După ce mi-a făcut testul alcool, a ieșit 0,05, a venit un alt milițian și a spus că trebuie să îi luăm sânge ăstuia, că a băut. Mi-au luat și test pentru droguri. Oamenii ăștia sunt duși. 005. Așa scrie și în procesul verbal. Erau doi. Mi s-a făcut rană de la cătușe. (VEZI AICI: ȚIRIAC JR ȘI ILEANA LAZARIUC AU DIVORȚAT!)

Mi s-a spus că așa se face când nu accepți și ești agresiv. Poate am fost agresiv verbal, dar fizic nu puteam să fiu. Ei stau la pândă. Nu doar pentru mine, pentru toată lumea. Ce poți să faci seara acolo? Să mănânci și să bei. Când îi spui că ai băut trei beri și îți spune că ai băut mai mult, cum reacționezi? Mi-au spus că eram un pericol public. Dacă m-ai oprit la trei metri, care era pericolul? Ei au filmat, dar doar când eram în mașină cu ei.

Au filmat doar ce au vrut ei. La secție, unii mai râdeau, erau fericiți că au prins un pește mai mare. Mă duc să îmi iau certificat medico-legal. O să mă duc la CEDO. Nu mă duc la doamna Dan, că nu o interesează. Ei trebuiau să reacționeze altfel. Erau trei mașini de poliție. Cred că nu acționau așa nici dacă eram cel mai mare terorist”, declara, atunci, Ilie Năstase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...