Acasă » Cancan » “Regele barbutului”, apel disperat către Gigi Becali. “Să nu rămân cu morții pe stradă!”

“Regele barbutului”, apel disperat către Gigi Becali. “Să nu rămân cu morții pe stradă!”

De: Răzvan Scarlat 05/09/2020 | 23:31

Ion Pârnică, cunoscut drept “Oneaţă” sau “Regele barbutului”, a ajuns într-o situaţie disperată. CANCAN.RO a aflat că este la un pas să-și piardă cavoul dacă nu achită în următoarele zile 10.000 de euro. Aflat la ananghie, cel care, de-a lungul timpului, a “rostogolit” sume amețitoare la zaruri face un apel către nașul său, un cunoscut om de afaceri din România, dar și la Gigi Becali, de care îl leagă o prietenie veche, să îl ajute.

(VEZI AICI: “REGELE BARBUTULUI” A FĂCUT PACE CU ADRIAN MINUNE. “NE-AM PUPAT ȘI AM BĂUT PÂNĂ…”)

Creditorii îl strâng, din nou, cu ușa. Cel care, în trecut, le-a “curăţat” buzunarele unor personaje precum Gigi Becali sau Victor Piţurcă a ajuns, în prezent, la limita subzistenţei. Pentru a-și reveni din punct de vedere financiar, Ion Pârnică și-a amanetat, în urmă cu cinci ani, cavoul de 80.000 de euro, aflat în Cimitirul Izvorul Nou, din Capitală. Cu o sumă infimă dacă ţinem cont de cât a investit, iniţial, în respectivul spaţiu. A venit, din păcate, și ziua scadenței.

“Regele barbutului”, disperat: “Îmi scot morții de acolo! Nașule, ajută-mă!”

Potrivit informațiilor CANCAN.RO, Ion Pârnică a fost somat să achite în următoarele zile nu mai puțin de 10.000 de euro. Dacă nu va plăti datoria, “Regele barbutului” ar urma să rămână fără cavou, care va fi scos la vânzare de creditori. Ajuns din nou cu cuțitul la os, “Oneaţă” își calcă pe orgoliu și solicită ajutorul nașului său, un milionar celebru din România, dar și lui Gigi Becali, patronul FCSB-ului. Vrea doar ca părinții și alte câteva rude să se poată odihni, în continuare, în respectivul cavou.

Am ajuns la limită. Cei cărora le-am lăsat cavoul amanet, mi-au transmis că trebuie să-l scot, că nu mai au bani. Mi-a spus că dacă nu rezolv situația, îl vor scoate la vânzare. Aștept un semn de la nașul meu, cu care timp de 30 de ani am fost împreună, și la bine, și la greu. Văd că m-a uitat, am ajuns să-mi pierd și groapa. Acum, trag un semnal de alarmă către el. Să nu mă lase să mă fac de râs. Îl rog să mă ajute să scot cavoul. Altfel, oamenii îl vor pune la vânzare și îmi vor scoate morții de acolo”, ne-a declarat, disperat, “Regele Barbutului”.

(CITEȘTE ȘI: REGELE BARBUTULUI DIN ROMÂNIA A FOST ”MĂCELĂRIT” LA UN BOTEZ UNDE ADRIAN MINUNE A FOST NAȘ: ”M-AU TĂIAT, M-AU LOVIT…”)

Cavoul lui Ion Pârnică

Ion Pârnică, datorie de 10.000 de euro

Ion Pârnică trage speranțe că nașul său, în cele din urmă, îi va rezolva problemele. “Îl rog mult să mă ajute. Am încercat să iau legătura cu el, nu s-a putut. Îl rog din suflet să nu mă lase în situația în care mă aflu acum. Oamenii m-au ținut până acum, dar nu mai au nici ei bani. Mi-au spus clar să fac tot posibilul să le dau banii. Am primit ultimatum, pe care îl pot rezolva doar cu ajutorul nașului meu. Îl rog încă o dată, mă umilesc și aștept un răspuns din partea lui”, ne-a mai spus “Oneaţă”.

“Regele Barbutului” face apel inclusiv la Gigi Becali, unul dintre cei mai bogați oameni din România. Cei doi au un trecut împreună, jocurile de noroc aducându-i de mai multe ori la aceeași masă.

Îl rog și pe Gigi Becali să mă ajute, a fost prietenul meu. Ar fi urât să mă lase să pierd cavoul. Apelez la amândoi, cu toate că mă umilesc în fața lumii. Cerșesc în fața lor, doar ei mă pot ajuta. Fac apel la toți prietenii mei care au bani, cum este nașul, cum este Gigi Becali, să mă ajute. Am ajuns la ultima picătură. Nu făceam treaba asta dacă nu eram în pericol să pierd cavoul. Dacă nu le dau cei 10.000 de euro, îmi scot morții de acolo și pun cavoul la vânzare. Ar fi de râs ca eu să pierd cavoul, având în vedere ce cuoștințe am”, ne-a mai declarat Ion Pârnică.

Ion Pârnică traversează o perioadă grea din punct de vedere financiar

(NU RATA: ”REGELE BARBUTULUI” A RUPT TĂCEREA! ȘI-A PIERDUT PALATUL LA ZARURI PENTRU 650.000 €: ”AM GREȘIT…”)

Și-a amanetat inclusiv mașina

În prezent, “Oneață” se află într-o situație fără precedent. Și-a amanetat până și autoturismul personal. Nu-l interesează, însă, de el, principala lui grijă este să-și recupereze cavoul. Speranțele lui stau în nașul lui și Gigi Becali.

Am avut o mașină, și pe aia am lăsat-o semn unor băieți. Acum și ei mă presează să scot mașina. Sunt la ultima cursă. Nu mai am putere, nu mai am nimic. Apelez la nașul meu și la Gigi Becali să mă ajute să-mi scot groapa. Că altfel iau toți morții de acolo și mă plimb cu ei prin cimitire. Nu mă interesează mașina, vreau doar cavoul să-l scot, să nu rămân cu morții pe stradă”, a încheiat “Regele Barbutului”.

L-a înnebunit pe Gigi Becali

Ion Pârnică este, poate, cel mai cunoscut barbugiu din România, iar, de-a lungul timpului, bărbatul le-a “curăţat” buzunarelor multor VIP-uri. “Oneaţă” are jocurile de noroc în sânge, şi nu se poate opri nici atunci când pierde sume exorbitante. Bărbatul a şi câştigat, însă, bani frumoși la cazino de-a lungul anilor, iar printre “victimele” sale s-au numărat şi milionari.

Potrivit surselor noastre, naşul lui Jean de la Craiova a jucat de cateva ori împotriva lui Gigi Becali şi i-a luat acestuia sume frumoase.

Gigi era încrezător că-l va face pe «Oneaţă», că-i va lua banii, însă ăsta este vulpe bătrână. S-a dat lovit, i-a lăsat finanţatorului FCSB-ului impresia că este pe val, după care a început atacul”, au declarat sursele noastre.

Potrivit acestora, Gigi Becali s-a luat la un moment dat cu mâinile de cap. “Îi venea să-şi smulgă părul din cap, l-a terminat cu nervii «Oneaţă». Becali nu înţelegea de unde scoate naşul lui Jean de la Craiova asemenea cărţi şi de unde are noroc aşa dintr-o dată. L-a suspectat chiar şi că trişează, dar naşul manelistului juca foarte corect. După ce a pierdut o grămadă de bani, Gigi Becali a cedat. S-a ridicat, era nervos şi avea o privire pierdută. Nu îi era de banii pierduţi, ci de faptul că n-a putut să-l bată pe «Oneaţă». S-a uitat la el, i-a zis că a mâncat că… de are aşa noroc, şi a plecat”, au mai spus sursele noastre.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai merg pe stradă…”
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea