”Regele barbutului” din România își strigă disperarea: ”Sunt bolnav și n-am niciun ban!”

Publicat: 27/02/2020 | 23:33

Soarta lui nu și-o dorește, cu siguranță, nimeni! Pe vremuri întorcea banii cu lopata, iar acum a ajuns la limita subzistenţei. Ion Pârnică, cunoscut drept ”Regele barbutului”, își strigă disperarea. A revenit în România, iar, din pricina unui proces, riscă să ajungă la închisoare. Motivul este de-a dreptul halucinant. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, povestea celui care, în trecut, a “rostogolit” milioane de euro la masă cu Victor Pițurcă și Gigi Becali.

(VEZI AICI: ”REGELE BARBUTULUI” A RUPT TĂCEREA! ȘI-A PIERDUT PALATUL LA ZARURI PENTRU 650.000 €: ”AM GREȘIT…”)

La finalul lui 2019, Ion Pârnică, poreclit “Oneaţă” sau “Regele barbutului”, a fost condamnat la pedeapsa de 100 zile de închisoare – amendă pentru săvârșirea infracțiunii de desfășurare fără licență sau autorizație a jocurilor de noroc. S-a stabilit cuantumul sumei corespunzătoare unei zile-amendă la 70 de lei, astfel că a fost obligat la plata sumei totale de 7.000 de lei. Bani pe care nu îi poate achita, din simplu motiv că nu are de unde. Astfel că sunt șanse mari să ajungă după gratii.

Pe 29 noiembrie 2019, la Judecătoria Sectorului 5 București, a fost înregistrat un dosar prin care procurorii au solicitat “înlocuirea pedepsei amenzii cu închisoarea”! Asta deși “Regele barbutului” a solicitat înlocuirea pedepsei amenzii penale cu prestarea unei munci neremunerate în folosul comunității. Din păcate pentru el, Ion Pârnică nu a avut câștig de cauză. Iar instanța a stabilit ca “Oneață” să intre la închisoare. L-a condamnat la 100 de zile! Ion Pârnică a făcut apel, în speranța că nu va ajunge la “suferință”.

(CITEȘTE ȘI:  A PIERDUT O VILĂ ŞI ACUM… MILIONARUL ”MÂNĂ DE AUR” ŞI-A AMANETAT PÂNĂ ŞI CAVOUL DE 80 MII €!)

“Am avut un bar în Pitești. Acolo venea Emi Pian, iar poliția…”

De câteva zile a revenit în țară, pregătit pentru proces. Prin intermediul CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, ”Regele barbutului” a povestit, în premieră, cum a ajuns în această situație.

În urmă cu doi ani am avut un bar în Pitești, unde se jucau table, cărți, mai multe jocuri distractive. Acolo veneau oameni din toate orașele, printre care și Emi Pian, Antonică, Guți… Mai mulți… A venit, la un moment dat, poliția, ne-a luat, ne-a dat amenzi, câte 500 lei… Amendă au primit Emi, Guți… mai multe persoane. În fine! După ce au dat toate aceste amenzi, la câteva luni am fost chemat la București să dau declarații. M-am dus, am dat declarații, m-au întrebat ce și cum… Le-am spus că mi-am primit pedeapsa, mai îmi trebuie încă una?!

Mi-au spus că aici e altă treabă, că au fost făcute niște întâmplări cu «cartoforii», cu Emi Pian… Și au spus că eu am făcut jocul. Iar poliția mi-a impus să vorbesc de cineva pe care eu nu l-am văzut. Am refuzat și și-au dat cuvântul că mă vor trimite în instanță. La sfârșit mi-au dat 100 de zile muncă în folosul comunității și 7.000 de lei amendă.

Nu am avut de unde plăti, am stat, nu am avut nici unde să muncesc pentru că sunt bolnav. A trecut o perioadă și m-am trezit că totul s-a revocat în pușcărie. M-am prezentat acum zece zile, am plătit 1.000 de lei, mai am de achitat restul și mi-a dat termen pe 5 martie să plătesc tot. Nu știu ce să fac, cum să fac…”, a spus Ion Pârnică pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Ion Pârnică, „Regele barbutului”

(NU RATA: REGELE BARBUTULUI DIN ROMÂNIA A FOST ”MĂCELĂRIT” LA UN BOTEZ UNDE ADRIAN MINUNE A FOST NAȘ)

Firul evenimentelor

Ion Pârnică s-a “pricoposit” cu amenda când era la Pitești, în timpul unei “sesiuni” de jocuri de noroc. Din păcate pentru el, la momentul respectiv, oamenii legii au intervenit. Și a urmat, logic, o sancțiune. Cel care, pe vremuri, era mână largă nu a avut banii necesari pentru plata amenzii. În prezent, “Oneață” este în sapă de lemn și așteaptă un semn de la rude, prieteni și apropiați. Care, din păcate pentru el, nu vine. Astfel că dosarul celui cunoscut drept “Regele barbutului” a ajuns în instanță.

(VEZI AICI: ”REGELE BARBUTULUI” ÎȘI ACUZĂ FOSTA CONCUBINĂ CĂ I-A ”FURAT” PALATUL!)

„Regele barbutului” se plânge că ar fi persecutat: „Au trecut cinci luni și…”

Altfel, în toamna anului trecut, “Regele barbutului” a declarat război unor ”căței de pază de la Chișinău”, după ce a fost ”măcelărit” la un botez unde Adrian Minune a fost naș. A fost tăiat, lovit și umilit, conform propriilor mărturii. A depus plângere la poliție, dar agresorii l-ar teroriza pentru a renunța la acțiune. Ar fi fost amenințat dur, bătăușii transmițându-i, prin intermediari, că ar fi păcat să rămână invalid.

Au trecut cinci luni și nimic! Avocatului meu nu vor să-i arate dosarul. Nici pe mine, nici pe el nu ne lasă să intrăm, să vedem despre ce este vorba. Au în plan să blocheze totul. Este incredibil ce se întâmplă. Am fost bătut în ultimul hal și văd că nimeni nu ia vreo atitudine. Eu, dacă aș fi făcut așa ceva, eram legat în secunda doi”, ne-a mai declarat Ion Pârnică.

L-a exasperat pe Gigi Becali

Ion Pârnică este, poate, cel mai cunoscut barbugiu din România. De-a lungul timpului, a învins la jocuri de noroc mai multe VIP-uri, printre ele numărându-se Gigi Becali, vărul acestuia, Giovani, dar şi Victor Piţurcă. “Oneaţă” are “jocul” în sânge şi nu se poate opri nici atunci când pierde sume exorbitante. Bărbatul a şi câştigat însă bani frumosi la cazinou de-a lungul anilor, iar printre “victimele” sale au fost şi milionari.

Potrivit surselor noastre, naşul lui Jean de la Craiova a jucat de câteva ori împotriva lui Gigi Becali şi i-a luat acestuia sume frumoase.

Gigi era încrezător că-l va face pe «Oneaţă», că-i va lua banii, însă ăsta este vulpe bătrână. S-a dat lovit, i-a lăsat finanţatorului FCSB-ului impresia că este pe val, după care a început atacul”, au declarat sursele noastre.

(VEZI AICI: “REGELE BARBUTULUI” DIN ROMÂNIA E ÎN COLAPS! “MÂNĂ DE AUR” RISCĂ ÎNCHISOAREA DIN CAUZA DATORIILOR…)

Potrivit acestora, Gigi Becali s-a luat, la un moment dat, cu mâinile de cap. “Îi venea să-şi smulgă părul din cap, l-a terminat cu nervii «Oneaţă». Becali nu înţelegea de unde scoate naşul lui Jean de la Craiova asemenea cărţi şi de unde are noroc aşa dintr-o dată. L-a suspectat chiar şi că trişează, dar naşul manelistului juca foarte corect.

După ce a pierdut o grămadă de bani, Gigi Becali a cedat. S-a ridicat, era nervos şi avea o privire pierdută. Nu îi era de banii pierduţi, ci de faptul că n-a putut să-l bată pe «Oneaţă». S-a uitat la el, i-a zis că a mâncat c.… de are aşa noroc, şi a plecat”, au mai spus sursele noastre.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...