Relația de iubire care i-a șocat pe mulți! Cu cine s-a iubit fiica Andreei Esca înainte să-l cunoască pe Mario Fresh

Publicat: 13/01/2019 | 12:16

Fiica Andreei Esca trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de cântărețul Mario Fresh. Înainte să-l cunoască însă pe “fiul adoptiv” al lui Alex Velea, Ea s-a iubit cu Rashid, băiatul lui Omar Hayssam. În prezent, Alexia Eram urmează cursurile unei universități din Londra, iar iubitul ei se numără printre concurenții celui de-al treilea sezon de la “Exatlon”.

Citește și: Mario Fresh a vorbit despre partidele de amor cu Alexia: “Dacă vorbim de virgini…”

Cu cine s-a iubit fiica Andreei Esca înainte să-l cunoască pe Mario Fresh

Din 2017, fata Andreei Esca se iubește cu Mario Fresh, însă, în urmă cu patru ani, ea era într-o relație care a stârnit vâlvă în trecut. Și asta pentru că “fostul socru”, Omar Hayssam este condamnat definitiv pentru terorism, înşelăciune şi fraude la 23 de ani şi 4 luni de închisoare şi îşi ispăşeşte pedeapsa în România. Într-o imagine făcută publică în perioada relației, Alexia Eram şi Rashid apar în timp ce se sărută. Ei nu se fereau să își facă declarații de dragoste pe reţelele de socializare. Potrivit amicilor comuni, cei doi foști iubiți s-ar fi cunoscut în Snagov, acolo unde familiile lor deţin proprietăţi.

Citește și: Antonia, Alex Velea, Alexia Eram și Mario Fresh au făcut front comun! Ce au făcut cei patru în bucătărie

În vârstă de 56 de ani, Omar Hayssam a fost considerat responsabil de justiția din țara noastră pentru răpirea a trei ziarişti români în Irak, în 2005. În noiembrie 2004, el a apărut în Top 300 Capital, averea lui fiind evaluată la 100 de milioane de dolari.

Citește și: Mario Fresh a luat BAC-ul la limită. Ce medie a obținut “ginerele” Andreei Esca

Mario Fresh trăiește o poveste de dragoste alături de fiica Andreei Esca de 2 ani

Artistul Mario Fresh este “fiul adoptat” de Antonia şi Alex Velea. Pe numele din buletin Mario Gălățeanu, el și Lino Golden au trăit timp de trei ani în aceeași casă cu îndrăgitul cuplu din showbiz. Mario Fresh are o relaţie de iubire cu Alexia Eram, fata Andreei Esca. Cei doi tineri şi-au început povestea de dragoste pe 30 iulie 2016