Roxana Nemeș, dezamăgire de Sărbători: ”Atunci când am descoperit că nu există!”

Publicat: 11/12/2018 | 12:07
Roxana Nemeș, dezamăgire de Sărbători: ”Atunci când am descoperit că nu există!”

Roxana Nemeș radiază de fericire, după ce s-a împăcat cu iubitul și așteaptă acum Sărbătorile. Invitată în platoul unei emisiuni, Roxana a povestit cum a trăit o mare dezamăgire atunci când a aflat că Moș Crăciun nu există.

„Când este dragoste adevărată atunci indiferent unde ești, cât timp trece, dacă e dragoste rămâne. Sunt foarte bine pe toate planurile. Iubirea este, nu există iubire trecută. Nu mi s-a întâmplat să fiu singură de sărbători, sunt o fire foarte veselă. Până la urmă avem familia, ai mei au fost mereu alături de mine. Am avut așa o mică dezamăgire sau mare la vârsta aceea, când am descoperit ceva în care credem sau credeam toți, Moș Crăciun”, a spus Roxana Nemeș, la Star Matinal.

CITEȘTE ȘI: ROXANA NEMEȘ ȘI-A ADUS AMINTE DE COPILĂRIE. “TATA ERA DESTUL DE…”

Nu mai stă cu chirie, și-a luat apartament!

Roxana a tras tare, a avut concerte, a pus leuț peste leuț și anul acesta și-a îndeplinit visul: și-a luat apartament și nu ma stă cu chirie!

CITEȘTE ȘI: ROXANA NEMEȘ, DESPRE SCANDALUL CU RADU GROZA: ”TREI ANI NU AM VORBIT DELOC…”

„Am muncit atâția ani și, în sfârșit, văd satifacția muncii mele. Am investit în căsuța mea tot ce am câștigat. Mi-am luat un apartament. Mi l-am aranjat așa cum am simțit, destul de simplu. Eu sunt mai clasică. Are două camere, strict cât să-mi ajungă mie. Important este însă că am oamenii iubiți alături, suntem sănătoși, asta contează foarte mult”, a declarat Roxana Nemeș, pentru Libertatea.

Printre articolele vestimentare pe care le apreciază cel mai mult se află o ie veche de peste 30 de ani, purtată și de mama sa. „Am foarte multe ii. Prima, primită de la mama mea, de când era tânără, are și valoare sentimentală”, a explicat artista.

Citește și...