S-a aflat! Ce fac Oase și CRBL cu cei 30.000 de euro câștigați la Asia Express

Publicat: 18/04/2019 | 12:24

Oase și CRBL au dezvăluit ce vor face cu cu cei 30.000 de euro câștigați la “Asia Express”. Ei au colaborat la videoclipul celei mai noi piese lansată de cartismaticul artist și care se numește “Ele vor”.

Citește și: Puțini știu asta! Cum arată prima soție a lui CRBL cu care s-a însurat la 20 de ani

Ce fac Oase și CRBL cu cei 30.000 de euro câștigați la Asia Express

Pe numele real Eduard Mihail Andreianu, CRBL își va cheltui banii pe proiectele muzicale pe care le are în plan. În cadrul unui interviu oferit în urmă cu câteva ore, cântărețul a spus că bunul său prieten, Oase, este pasionat de montaj și că a lucrat cu el la clipul noului său single.

“O să investesc banii în muzică. Am lansat acum piesa «Ele vor», am filmat clipul în Dubai, filmat chiar de Oase. Pentru cei care nu ştiu, el e super pasionat de zona asta de video şi de montaj şi nu e pentru prima oară când colaborăm”, a mărturisit cântărețul, relatează click.ro.

Citește și: Cine este Oase, prietenul cel mai bun al lui CRBL! Cu ce s-a ocupat înainte să participe la Asia Express

În timp ce artistul CRBL plănuiește să investească în cariera muzicală, Oase își dorește să își îndeplinească un vis: să se lanseze în lumea afacerilor. “Eu îmi doresc foarte mult să îmi deschid un bar”, a declarat Ionuț Dongo, conform sursei citată mai sus.

Citește și: CRBL și Oase, primele declarații după ce au câștigat Asia Express

Pe Oase și CRBL îi leagă o prietenie de aproape un deceniu și jumătate, astfel că ei intenționează să își facă amândoi un “tatuaj câştigător”, cu logo-ul “Asia Express”. Mai mult, la revenirea în România din India, Ionuț Dongo şi-a tatuat pe picior un tuk-tuk (n.r.: celebrul vehicul cu trei roţi cu care turiştii sunt plimbaţi în țările din Asia), ca să nu uite niciodată ambiţia cu care a continuat concursul, după accidentul produs de Ana Morodan. Printre desenele pe care pe are pe corp se numără lupi și elefanți.

Lista concurenților de la “Asia Express”, al doilea sezon

Citește și: Vedetele din Asia Express – Drumul Elefantului primesc scrisori de la cei dragi. “Îmi vine să mor!”

Emisiunea “Asia Express – Drumul Elefantului” a fost prezentată de Gina Pistol, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Iar pe lista concurenților din sezonul doi al show-ului-fenomen de la Antena 1 au fost: Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana; Ruby și iubitul ei, Adrian;  Jojo și Paul Ipate; CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun; Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani; Ana Morodan și Adrian Teleșpan; Cocuța și Bogdan Boantă; Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab, Șerban Copoț și Cosmin Seleși, iar, ulterior, Șerban Copoț a făcut echipă cu George Vintilă. Startul spre amuleta de 30.000 de euro s-a dat în Sri Lanka, o insulă din Oceanul Indian.

Citește și...