S-a aflat motivul pentru care Florin Salam nu-și recunoaște băiatul cu Roxana Dobre

Publicat: 28/07/2018 | 22:40

În urmă cu câteva săptămâni, Roxana Dobre a adus pe lume primul ei băiat pe care îl are cu Florin Salam. Iar acum s-a aflat și motivul pentru care artistul nu-și recunoaște copilul. (Console si accesorii gaming)

Roxana Dobre a adus pe lume, în urmă cu câteva săptămâni, un băieșel, al treilea copil pe care îl are cu Florin Salam. În ciuda faptului însă că artistul a fost extrem de fericit că s-a întregit familia lui cu încă un băiețel, Florin Salam nu s-a grăbit să-l recunoască. De altfel, micuțul poartă numele mamei sale. (CITEȘTE ȘI: CÂT I-A DAT ADI MINUNE LUI FLORIN SALAM PE O DEDICAȚIE, LA PETRECEREA DE CUNUNIE A LUI BETTY)

Motivul este legat de scandalurile dintre Florin Salam și Roxana Dobre

Motivul, se spune printre maneliști, este legat de scadalurile pe care le-a avut Roxana Dobre cu Florin Salam la sfârșitul anului, atunci când bruneta a decis să plece de acasă. Conform wowbiz.ro, după împăcare, nimic nu a mai fost la fel. Ba chiar Florin Salam s-a gândit să facă și un test de paternitate ca abia apoi să meargă să recunoască copilul. În mod evident, acest lucrur a deranjat-o enorm pe Roxana Dobre și au fost multe certuri pe seama acestui subiect.

Florin Salam și Roxana Dobre, împreună de 4 ani

Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și celebrul manelist a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Artistul are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. Bruneta a devenit mamă pentru a treia oară pe 8 iulie. (VEZI ȘI: FLORIN SALAM A POVESTIT CUM I-A SPUS FIICA LUI CĂ E ÎNSĂRCINATĂ: “LEȘINA DE RÂS… NU VREI SĂ ŞTII CÂT AM BĂUT”)

Manelistul mai are doi copii din mariajul cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer: Dany şi Betty. Prima iubire a lui a încetat din viață pe 12 aprilie 2009 – avea doar 27 de ani, iar eforturile artistului și ale familiei sale de a o salva au fost în zadar.

Fata cea mare a lui Florin Salam este cântăreață și s-a căsătorit anul acesta cu alesul inimii sale. Ceremonia civilă a lui Betty și Cătălin Vișănescu pe 22 iunie, iar în toamna acestui an ei vor deveni părinți. Primul copil al cuplului va purta numele Matthias Ștefan. Pe 28 august, Betty Salam va împlini 18 ani. (Reduceri mari la jocuri PC)

 

 

Citește și...