S-a întâmplat după 11 ani de căsnicie cu Cristi Chivu. Adelina a făcut totul public

Publicat: 15/02/2019 | 11:40
Adelina Chivu și-a impresionat apropiații și fanii, după ce a făcut public un mesaj care are legătură cu familia ei. În postarea de pe rețelele de socializare, vedeta a vorbit despre Cristi Chivu, dar și despre cele două fiice pe care le au împreună. Mărturisirea care le-a adus lacrimi în ochi unora a fost făcută chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Cristi Chivu, surpriză romantică de Valentine’s Day din partea soției sale, Adelina

Valentine’s Day – Ziua Îndrăgostiților – este o sărbătoare care a împărțit întrega lume în trei tabere: cei care o adoră, alții care susțin că e binevenită alături de alte pretexte de a oferi un cadou persoanei iubire, iar cei din a treia categorie sunt de părere că dragostea trebuie sărbătorită în fiecare zi, nu doar pe 14 februarie. Ei bine, deși Adelina Chivu nu a afirmat această ultimă idee niciodată, ea așa își trăiește viața alături de Cristi Chivu și cele două fetițe superbe pe care le au împreună. Dovadă sunt sutele de postări pe care le-a făcut de-a lungul anilor.

Ieri, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vedeta a făcut publică o poză emoționantă în care apar Cristi Chivu și prințesele lor. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos,  Anastasia, care are opt anișori și Natalia, care are 10 îl sărută pe obraz pe fostul fotbalist. Descrierea pusă de Adelina Chivu la fotografie este o declarație emoționantă de iubire. “My Valentines ❤️❤️❤️ @cristianchivu @nataliachivu @anastasiachivu #feteleluitata #iubiremare #lovetobeloved”, este mesajul cu care Adelina Chivu a însoțit fotografia cu cele mai dragi și mai importante persoane din viața ei.

Citește și: Ce surpriză i-a făcut Adelina lui Cristi Chivu chiar de ziua lui

Anul acesta, mai exact pe 7 iulie, Adelina și Cristi Chivu vor aniversa 11 ani de căsătorie.

Adelina și Cristi Chivu au două fete

Adelina a devenit soția lui Cristi Chivu pe 7 iulie 2008. La un an de la nuntă, în viața lor a apărut Natalia, care seamănă mai mult cu fostul fotbalist; iar în 2010, Anastasia, care pare să fie copia mamei. De-a lungul anilor, cei doi au reuşit să rămână unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc.

Citește și...