S-au împăcat! Bogdan și Hannelore de la Insula Iubirii, din nou împreună

Publicat: 28/04/2019 | 11:20
S-au împăcat! Bogdan și Hannelore de la Insula Iubirii, din nou împreună

S-a vorbit și se vorbește foarte mult despre relația dintre Hannelore și Bogdan de la Insula Iubirii. Cei doi s-au despărțit, însă vineri au fost văzuți din nou împreună, iar zvonurile că ar fi vorba despre o împăcare și-au găsit confirmarea. 

Este evident că se întâmplă ceva, chiar dacă Hannelore și Bogdan Ionescu au dorit să dea de înțeles că s-au întâlnit… cu treburi, nu cu romantismul pe urme. Dar nu iese fum fără foc, așa cum se spune, iar cei doi vor fi în continuare în centrul atenției.

Hannelore a pierdut o sarcină

Toată lumea o știe pe Hannelore, dar puțini sunt cei care știu drama prin care a trecut în urmă cu câțiva ani. Blondina a pierdut o sarcină! După ce au participat la ”Insula iubirii”, Hannelore și Bogdan s-au căsătorit. Din păcate însă mariajul lor a durat doar câteva luni și cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate. În urmă cu câțiva ani, povestea lor de dragoste era una ca-n filme. Hannelore și Bogdan se iubeau necondiționat și se gândeau serios să facă un copil.

Pe vremea în care locuiau împreună și voiau să devină părinți, Hannelore a pierdut o sarcină. 

(CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚUL DINTRE HANNELORE & BOGDAN DE LA „INSULA IUBIRII”: ”S-AU CERTAT RĂU DUPĂ CE…”)

„În urmă cu câțiva ani, după ce ne-am mutat împreună, ne-am pus problema să avem un copil. A pierdut atunci o sarcină”, a spus Bogdan la Xtra Night Show.

Hannelore de la “Insula Iubirii”, creatoare de rochii de mireasă și patroana unei florării din Timișoara

Hannelore Ulrich, una dintre fostele concurente de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, s-a făcut remarcată în timpul show-ului de la Antena 1 și datorită trupului său de zeiță, sculptat în sala de antrenamente a școlii de dans pe care o deține în Timișoara. După încheierea filmărilor din Thailanda, ea a creat mai multe rochii de mireasă, iar în cadrul unui târg, a fost vizitată de una dintre fostele participante ale emisiunii prezentată de Radu Vâlcan.

Citește și: Adevărul despre împăcarea dintre Bogdan și Hannelore: “Toată viaţa mea voi avea o sensibilitate pentru el”

“Andreea a vizitat târgul pentru mirese şi a probat o rochie din colectia mea” este mesajul scris de Hanne în dreptul imaginii pe care a postat-o pe rețelele de socializare.

Citește și: Ele sunt ispitele de la Insula iubirii, sezonul 5! Emisiunea începe pe 22 aprilie la Antena 1

Acestea nu sunt singurele surse de venit ale focoasei blonde. În Timișoara, are o agenţie de animatoare pentru copii şi deţine o florărie, care oferă aranjamente florale pentru nunţi şi alte evenimente. În plus, pe agenda ei se regăsesc și evenimente private la care dansează, unde câștigă sume frumuşele de bani.