Acasă » Știri » S-au schimbat total într-un singur an. Ele sunt vedetele din România pe care nici nu le mai recunoști!

S-au schimbat total într-un singur an. Ele sunt vedetele din România pe care nici nu le mai recunoști!

De: Cancan 29/12/2018 | 21:49

Trecerea anilor lasă urme asupra fiecărui om. E un lucru firesc, cu care unii se obişnuiesc, alţii nu.  În cazul vedetelor, aceste semne atârnă considerabil, aşa că nu-i de mirare atracţia lor pentru proceduri de întinerire, pentru operaţii estetice sau pentru exerciţiile fizice de întreţinere. 

Cancan.ro, site-ul nr 1 din România, vă prezintă, în galeria foto, top 10 vedete din România, care s-au schimbat total într-un singur an și aproape că nu le mai recunoști.

Locul 10 – Antonia

Antonia a adoptat o coafură afro

Artista a început primăvara anului 2018 cu o schimbare radicală de look, a renunţat la părul drept pentru o coafură în stil afro. Antonia este o artistă căreia îi place să se menţină fresh şi să-şi surprindă fanii cu noutăţi care mai de care mai inedite 

Deşi devenise mămică de puțin timp, vedeta a simțit nevoia unei schimbări. A ales să renunţe la părul drept pentru o coafură afro, iar schimbarea de look a făcut parte dintr-un proiect realizat la acea vreme. (VEZI ȘI: Sărbătoare mare în familia lui Alex Velea și a Antoniei)

Locul 9 – Oana Radu

Cântăreața este un exemplu de voință, după ce în urmă cu patru ani a reușit să slăbească 60 de kilograme. Se pare că, între timp, vedeta a pierdut lupta cu greutatea (DETALII AICI), de când a întrerupt dieta pe care o ținea, însă chiar și așa, mărturisește că se simte bine în pielea ei și nu îi pasă ce spune lumea pe rețelele de socializare. 

Am întrerupt dieta, dar mă simt extrem de bine în pielea mea. De fapt, mă simţeam până acum o săptămână, când am reluat dieta. Sunt de părere că trebuie să fii foarte asumat. Eu am slăbit 60 de kilograme şi m-am îngrăşat mult mai puţin. Sunt scundă, se vede imediat, ăsta e defectul meu. Ca idee, oamenii deja îmi scriu că m-am îngrăşat la loc. Nu-mi pasă de lucrurile astea, pentru că oamenii sunt superficiali. Eu în momentul în care nu m-am mai simţit bine în pielea mea am reluat dieta.

M-am îngrăşat pentru că-mi place mâncarea. Foarte mult. Sunt foarte mâncăcioasă şi ăsta e motivul pentru care m-am îngrăşat. Să nu credeţi, Doamne fereşte, că sufăr de vreo boală sau am fost în vreo depresie, pur şi simplu îmi place mâncarea la nebunie”, spunea Oana Radu.

Locul 8 – Inna

Inna este una dintre vedetele care se află în topul schimbărilor, după ce în aprilie 2018 postase o fotografie cu ea în care apare cu părul scurt. La acea vreme, Inna se afla la Paris, unde pare să-și fi făcut schimbarea radicală de imagine.

Fanii sperau că este doar o perucă. Deșii unii au lăudat-o pentru curaj, alți admiratori au criticat-o că și-a tăiat frumusețe de păr. „Nuuu, ce i-ai făcut părului tău lung și frumos?”, „E alegerea ta și o respect, dar arătai mult mai bine cu părul lung”, „Sper că e o perucă. Îmi place mai mult de ea cu părul lung!”, „Te rog, spune-mi că nu ți-ai tăiat într-adevăr părul!”, „Cred că e vorba despre o perucă. Oricum, arată mult mai bine cu părul lung”, i-au scris fanii din toată lumea Innei. (CITEȘTE AICI: Inna, copleșită de emoții în ajun de Crăciun)

Locul 7- Monica Anghel

Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme

Monica Anghel este un exemplu demn de urmat, după ce a reușit să slăbească spectaculos, după operația de hernie de disc pe care a suferit-o anul trecut. Cu ajutorul unei diete, dar și al sportului cântăreața  a reușit să dea 30 de kilograme în doar 10 luni. (VEZI MAI MULTE AICI)

„Am slăbit 30 kg. Am intrat în acest program, Good Life, de pe 1 octombrie 2017. Sunt monitorizată săptămânal de un nutriţionist, kinetoterapeut, fizioterapeut şi psiholog. Îmi fac analizele din 3 în 3 luni. Ultima dată mi-a ieşit ureea mare la analize şi atunci medicul nutriţionist mi-a spus să reduc consumul de carne. Mi-a zis să ţin două zile de post pe săptămână. Am avut o mare voinţă şi iată că se poate. În paralel, fac şi sport. Nutriţionistul meu este Andreea Şuvoială, ea se ocupă de mine şi îmi spune ce trebuie să mănânc, ce trebuie să scot din alimentaţie, fie să adaug, sigur, pe baza analizelor, după cum spuneam. Sunt matinală, dintotdeauna am fost aşa. Merg în fiecare dimineaţă la ora 7 la kinetoterapie la medicul Adrian Însurăţelu şi la fizioterapie, la doamna doctor Ionela Preda. Şedinţele de psihologie le fac la medicul Violeta Kaparaliotis”, a explicat Monica Anghel pentru click.ro.

Locul 6- Andreea Bălan

În vârstă de 34 de ani, Andreea Bălan este însărcinată pentru a doua oară! Artista a încercat să țină ascunsă burtica, iar vestea că este gravidă i-a uimit pe toți fanii ei. La doar câteva ore după anunț, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe cântăreață în fața impunătoarei vile unde locuiește alături de soțul ei, George Burcea.

La scurt timp după s-a aflat că este însărcinată, Andreea Bălan a ieșit din vilă nemachiată, pentru a-și ridica scrisorile și celelalte mici colete pe care le-a primit. Îmbrăcată într-o ținută super-sexy, artista a impresionat cu silueta pe care o are în prezent. Arată, fără să exagerăm, senzațional! Semn clar că sarcina îi priește de minune. (NU RATA, AICI: Însărcinată în șase luni, dar e mai activă ca niciodată)

Locul 5 – Lidia Buble

Lidia Buble a început anul 2018 cu un look spectaculos, s-a transformat în Fata Morgana. Vedeta era de nerecunoscut după ce s-a machiat și și-a vopsit părul. Admiratorii ei au fost mai mult decât încântați și au numit-o „perfecțiunea întruchipată”.

Câteva luni mai târziu, cântăreața a început să se tundă din ce în ce mai scurt. Lidia Buble este în pas cu toate tendințele, astfel că a renunțat la părul lung, în favoarea unei tunsori scurte. Iubita lui Răzvan Simion a avut curajul să se tundă mai scurt de nivelul umerilor. (VEZI ȘI: Lidia Buble în alb și negru)

Locul 4 – Daniela Crudu

Daniela Crudu și-a schimbat silicoanele

Daniela Crudu, în vârstă de 29 de ani, pare abonată la medicii esteticieni. Nu de alta, dar după ce şi-a operat nasul şi a scăpat de bărbia dublă, ea şi-a dorit un bust mai provocator, aşa că, la întoarcerea din Madagascar, şi-a pus din nou implant mamar.  Era nemulţumită de vechiul implant mamar, pe care l-a făcut în urmă cu 12 ani, aşa că în luna septembrie  şi-a mărit din nou bustul.

Daniela Crudu a decis, la un moment dat, să îşi facă unele modificări ale corpului și a apelat la bisturiu. Fanii ei aveau să o acuze, la un moment dat, că s-a abonat la cabinetele medicilor esteticieni. Vedeta a negat, însă, asta. Ea a spus că şi-a făcut doar modificări, printre care rinoplastie, mărire de buze, şi-a pus faţete pe dinţi şi silicoanele. (CITEȘTE AICI: Operațiile estetice i-au distrus fața)

Locul 3 – Loredana Groza

Loredana Groza a șocat în ultimele sale imagini pe care le-a postat pe rețelele de socializare, unde apare ca o păpușă de porțelan. După ce toată lumea s-a întrebat ce și-a făcut artista la față, medicii esteticieni au dat-o de gol.

De ani buni, Lori este clienta fidelă a unui medic estetician care o ajută să menţină timpul pe loc. ”La Loredana se poate remarca o uşoară volumizare a buzelor, atât pe volum, cât şi pe contur. Totodată, la nivelul etajului superior al feţei au fost estompate ridurile cu ajutorul botoxului. De asemenea, este foarte probabil să fi apelat la o procedură de volumizare a pomeţilor cu acid hialuronic. Nu este exclus să fi apelat ulterior la un lifting facial”, a spus medicul estetician Andrei Gregorian pentru Click.ro.

Complimentele au venit din partea Mihaelei Rădulescu şi a Anastasiei Soare, supranumită ”Regina Sprâncenelor”.   “This is what I was talking about” (n.r.: despre asta vorbeam), i-a transmis Anastasia Soare, sugerând că i-ar fi dat nişte sfaturi legat de forma sprâncenelor.

Locul 2 – Ozana Barabancea

Foarte multă lume apreciază ambiția Ozanei Barabancea, după ce a reușit o transformare spectaculoasă! Ea a slăbit peste 40 de kilograme, cu o dietă strictă și mult sport.  Ozana a apelat la intervenția chirurgicală, de micșorare a stomacului și a dezvăluit și motivul pentru care s-a îngrășat foarte mult.

„Cred că m-am îngrăşat pe fond nervos. Este un act de mare curaj, pe care nu credeam că pot să-l fac. Eu sunt sănătoasă tun, dar nu eram mobilă, nu puteam să fac mai nimic, să mă joc cu copiii mei. Eu fac de patru luni sport de patru ori pe săptămână, dar nu am dat jos cât am vrut eu, iar mâncatul ăsta compulsiv nu m-a ajutat deloc. Acum am să beau trei săptămâni lichide, supe strecurate, ceaiuri. Dacă puteţi să credeţi, am savurat linguriţă cu linguriţă un iaurt de băut. Am spus adio tuturor băuturilor acidulate. Eu oricum nu prea beau nici alcool”, spunea Ozana, la puțin timp după operație. (VEZI ȘI: Ozana Barabancea nu pune stop intervențiilor)

Locul 1- Misha

Misha s-a tuns aproape zero

Misha a avut parte în ultimul timp de multe schimbări în viața ei. După ce a divorțat în secret de Connect-R, aflându-se mult mai târziu de această separare, artista a decis să îşi schimbe complet look-ul, iar fanii au rămas muţi de uimire atunci când au văzut imaginile cu Misha.

Mai exact, artista a decis să apeleze la o schimbare radicală a podoabei capilare, renunţând complet la păr, în favoarea unei tunsori aproape zero. Cântăreaţa s-a filmat în timp ce era rasă pe cap şi nici ei nu îi venea să creadă că face aşa ceva. „Doamne, nu cred! Ce nebună sunt, Doamne!„, spune Misha în timp ce rămâne fără nicio şuviţă de păr.

Încă nu am terminat. Nici nu mai aveam nimic de pierdut, era destul de scurt. Îmi doream de foarte mult timp schimbarea asta, dar nu aveam curaj. Am zis să o fac de tot! Să ştii îmi place. Eram şocată că aveam maşina în cap, dar chiar îmi place„, spunea Misha. (VEZI AICI: Connect-R și Misha, din nou împreună)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York și la Paris!”
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...