S-a calificat în finala „Ferma Vedetelor”! Cine se va lupta cu fermierul Cătălin Neamțu pentru premiul de 50.000 de euro

Publicat: 16/05/2018 | 21:43

A fost o semifinală plină de tensiune și emoții puternice la „Ferma Vedetelor”! După multă concentrare și imaginație la proba „Oaia albă, oaia neagră”, Tania Popa a fost cea care a reușit să facă puzzle-ul înaintea lui Daniel Iordăchioaie.

Astfel, în marea finală de la „Ferma Vedetelor”, actrița Tania Popa va încerca să se impună în fața lui Cătălin Neamțu. În timp ce acesta din urmă a pus bazele fermei încă de la startul celui de-al treilea sezon, Tania Popa a venit spre finalul competiției.

Mâine seară, începând cu ora 21:30 veți putea urmări finala de la „Ferma Vedetelor” pe Pro TV. La finalul ediției se va afla cine pleacă acasă cu cei 50.000 de euro.

Citește și: Au făcut sex la „Ferma Vedetelor” și au recunoscut! Ce au surprins camerele cu infraroșu

Ferma Vedetelor, un show al transformării, cu multe intrigi și povești de viață emoționante

La „Ferma Vedetelor” au fost șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco, Narcisa Suciu și Dragoș Mostenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie. De-a lungul competiției, unii au fost eliminați. Primul a fost fiul Patriziei Paglieri. Au urmat Diana Dumitrescu și Andrei Duban, iar în joc au intrat DJ Wanda și Cristi Mitrea. Ulterior, au mai venit în cursa premiului cel mare: Saveta Bogdan, Tania Popa, Deea și Dinu Maxer.

 Printre cei care au părăsit apoi „Ferma Vedetelor” se numără: DJ Wanda, Cristi Mitrea, Deea Maxer, Dragoș Mostenescu și Saveta Bogdan. Ultimii șapte fermieri rămași în cursa premiului cel mare sunt: Grațiela Duban, Rona Hartner și Daniel Iordachioaie, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Tania Popa și Vladimir Drăghia. În cadrul ediției din 10 mai, Rona Hartner a fost eliminată fără duel, în urma voturilor primite din partea foștilor și actualilor concurenți.
În ediția din această seară, 16 mai, Vladimir Drăghia și Grațiela Duban au părăsit competiția. După ei, Daniel Iordăchioaie a fost cel eliminat.
Citește și...