Alți concurenți au fost eliminați de la „Ferma Vedetelor”! Cine sunt cei doi semifinaliști după o probă de foc: „Așa a vrut Dumnezeu”

Publicat: 16/05/2018 | 21:10

Concurenții de la „Ferma Vedetelor” au fost supuși la o probă care s-a bazat pe cunostiințele lor acumulate în competiție. Din nefericire, Vladimir Drăghia a avut cel mai mic punctaj la această probă și a fost eliminat din cursa pentru marele premiu. Astfel, Gratiela Duban, Daniel Iordăchioaie și Tania Popa s-au luptat pentru locul în marea finală „Ferma Vedetelor”.

Citește și: El este concurentul trimis în Marea Finală de la „Ferma Vedetelor”! Iar ea e participanta care a fost eliminată fără duel: „Este prima și ultima experiență de genul acesta”

„Am simțit că sunt în clasa a șasea și profesoara vine și ne spune: «Lasă pixul și cartea jos». Așa m-am simțit și eu, dar și Tania (…).”, a declarat Vladimir Drăghia după ce a pierdut șansa la premiul cel mare.

Citește și: Au făcut sex la „Ferma Vedetelor” și au recunoscut! Ce au surprins camerele cu infraroșu

După îndrăgitul actor, Grațiela Duban a fost cea care a părăsit competiția celebră. Actrița e singura femeie care a ajuns în semifinala „Ferma Vedetelor” 2018 și, desigur, e în concurs de la început.

„Nu s-a intamplat absolut nimic. Pur si simplu asa a vrut Dumnezeu”, a mărturisit soția lui Andrei Duban după ce a pierdut proba.

Citește și: S-au certat puternic în arena de la „Ferma Vedetelor”: „Dar nu vă e un pic de rușine?! Vă tremură chiloții în fața ei”. Care este mărul discordiei

Ferma Vedetelor, un show al transformării, cu multe intrigi și povești de viață emoționante

La „Ferma Vedetelor” au fost șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco, Narcisa Suciu și Dragoș Mostenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie. De-a lungul competiției, unii au fost eliminați. Primul a fost fiul Patriziei Paglieri. Au urmat Diana Dumitrescu și Andrei Duban, iar în joc au intrat DJ Wanda și Cristi Mitrea. Ulterior, au mai venit în cursa premiului cel mare: Saveta Bogdan, Tania Popa, Deea și Dinu Maxer.

 Printre cei care au părăsit apoi „Ferma Vedetelor” se numără: DJ Wanda, Cristi Mitrea, Deea Maxer, Dragoș Mostenescu și Saveta Bogdan. Ultimii șapte fermieri rămași în cursa premiului cel mare sunt: Grațiela Duban, Rona Hartner și Daniel Iordachioaie, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Tania Popa și Vladimir Drăghia. În cadrul ediției din 10 mai, Rona Hartner a fost eliminată fără duel, în urma voturilor primite din partea foștilor și actualilor concurenți.
În ediția din această seară, 16 mai, Vladimir Drăghia și Grațiela Duban au părăsit competiția.
Citește și...