Sătenii din Săcele au returnat bunurile din mașina lui Răzvan Ciobanu: o biblie, sticle cu…

Publicat: 01/05/2019 | 08:37

Unele dintre cele mai noi informații din ancheta deschisă după moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu au legătură cu bunurile furate de câțiva săteni din mașina pe care designerul o conducea. Printre lucrurile returnate de localnicii din Săcele, județul Constanța, se numără și o biblie. Vă reamintim că ieri, trupul creatorului de modă a fost depus la capela Cimitirului Progresul din Bucureşti, iar mâine, el va fi condus pe ultimul drum.

Citește și:Am intrat în posesia ultimei imagini cu Răzvan Ciobanu înainte să moară! Fotografia a fost realizată pe o terasă din Mamaia…

Sătenii din Săcele au returnat bunurile din mașina lui Răzvan Ciobanu

Polițiștii au declarat că mai multe persoane au venit la sediul Poliţiei Săcele, localitate pe a cărei rază s-a produs accidentul tragic, și au adus o Biblie şi mai multe sticle, pe care le-ar fi găsit după ce maşina pe care a condus-o designerul a fost ridicată de o platformă, relatează gandul.info. Potrivit oamenilor legii, unele dintre sticlele predate conţineau diverse lichide, apă sau sucuri, dar nu alcool, au subliniat anchetatorii. Aceştia spun că toate obiectele importante pentru mersul anchetei, respectiv acte, documente sau bani, fuseseră deja ridicate din autoturism înainte ca acesta să fie preluat pe platformă.

Citește și: El a împărțit aceeași masă cu Răzvan Ciobanu cu puțin timp înainte de accident: ”Mă simt responsabil pentru moartea lui! Era confuz… A plecat după țigări și n-a mai răspuns la telefon!”

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident teribil de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a Doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodar, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj – designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Răzvan Ciobanu, mărturisiri sincere despre relația cu părinții, după ce a pozat ca-n revistele pentru adulți

Vica Blochina a fost vedeta de la Antena 1 care i-a adresat cele mai îndrăznețe întrebări lui Răzvan Ciobanu în cadrul unui interviu senzațional, care a avut loc în toamna anului trecut. Focoasa blondă l-a făcut pe creatorul de modă să vorbească și despre moarte sau retragerea lui din modă: “Nu m-am gândit cui o să las toată șandramaua. O să fie cineva care să vrea să continue. Poate o să mă retrag pe coastă, pe Saint-Tropez”, a spus Răzvan Ciobanu în cadrul ediției de la “Acces Direct” din 20 septembrie 2018.

“După ce ai o relație de cinci ani, atunci când te desparți e ca un divorț. (…). Eu trec greu peste o despărțire… vreo lună și jumătate mi-a luat și după am început să nu mai văd lucrurile meschin și negru. Nu, nu ies… (…). Lasă-mă să mă vait, să mă tăvălesc pe jos.

Bine, e importantă relația cu ambii părinți, dacă mă întrebi pe mine (n.r.: răspunsul lui Răzvan Ciobanu la întrebarea: «Cum te înțelegi cu mama?») și e bine să-l lași pe copil să aleagă cui să se destăinuie. (…). Eu cred că nu eram lepră; nu mi-a plăcut școala, dar m-am dus până în anul patru de facultate. (…). Acum îmi pare rău că nu am terminat-o. (…). Au fost perioade și perioade. Acum am tot ce îmi doresc de la părinții mei.”, a mărturisit designerul în cadrul emisiunii “Acces Direct”

Citește și...