Scandal uluitor într-o familie din lumea bună. Au pus sub sechestru crucea din cimitir!

Publicat: 28/01/2020 | 23:36

Scandal uluitor într-o familie din lumea bună. Protagoniștii sunt o celebră judecătoare și vecinul ei. Părțile se luptă în instanță de mai bine de două decenii, la mijloc fiind o casă. După mai multe termene, s-a ajuns chiar la punerea sub sechestru a crucii din cimitir. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile unui litigiu, cel mai probabil, unic în România.

(VEZI AICI: CREDITORII L-AU SOMAT PE ”MILIONARUL CU MÂNĂ DE AUR” CĂ-I DEZGROAPĂ MORȚII)

Problemele și certurile sunt vechi, iar părțile s-ar judeca de aproximativ 26 de ani. Casa ar fi fost cumpărată de bărbatul târât prin tribunale în 1986, de la doi verișori de-ai judecătoarei. Imobilul a ajuns, ulterior, motiv de gâlceavă între cei doi care sunt, de altfel, și vecini. De-a lungul anilor, au existat numeroase contre între persoanele implicate.

(CITEȘTE ȘI: PRINȚUL PAUL A AJUNS LA FUNDUL SACULUI! N-A MAI AVUT BANI NICI SĂ…)

“Sechestru executor”, scris cu marker-ul pe cruce!

Bărbatul ar fi fost chiar condamnat la închisoare cu suspendare în dosarele avute cu celebra judecătoare. Sancțiunile penale s-ar fi transpus în decizii de poprire pe pensie, dar și pe alte bunuri, și, atenție, chiar pe cavoul familiei bărbatului care, în acte, este proprietarul casei cu pricina! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, și dovada de netăgăduit.

În cimitirul din localitate, pe cruce este scris cu marker-ul “Sechestru executor”! Incredibil, dar adevărat, s-a ajuns până în acest punct. În prezent, bărbatul și familia lui trăiesc o adevărată dramă, iar judecătoarea nu face un pas înapoi. De altfel, așa-zisul inculpat s-ar fi și confesat apropiaților că este gata să plece din casă dacă primește bani la schimb sau un alt imobil.

Pe cavou, a fost deja scris cu marker-ul “Sechestru executor”!
Pe cavou, a fost deja scris cu marker-ul “Sechestru executor”!

(NU RATA: JEAN DE LA CRAIOVA S-A ”RUINAT” LA PĂCĂNELE! CÂŢI BANI A PIERDUT ÎN NUMAI 3 MINUTE!)

În prezent, situația este foarte complicată. Cunoscuta jucătoare ar continua să facă plângeri pe numele bărbatului care are, deja, două condamnări la activ. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu desfășurarea litigiului în urma căruia, deja, crucea din cimitir a fost pusă sub sechestru!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...