EXCLUSIV. Jean de la Craiova s-a ”ruinat” la păcănele! Câţi bani a pierdut în numai 3 minute!

Publicat: 19/10/2019 | 08:01

În mai puțin de trei minute, unul dintre cei mai apreciați maneliști s-a ”răcorit” de o sumă frumușică, la păcănele. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile incredibile. (CITEȘTE ȘI: ”FRĂȚIORUL” LUI SALAM & ADI MINUNE E ACUZAT CĂ A ESCROCAT UN OM DE AFACERI)

Chiar dacă se află în topul celor mai apreciați cântăreți de manele și la fiecare show încasează sume fabuloase, Jean de la Craiova, în mod uluitor, nu are ”lipici” la bani. (VEZI ȘI: BIANCA L-A BĂGAT PE ALEX BODI ÎNTR-UN PROGRAM DE ”REEDUCARE” DUPĂ BĂTAIA DIN PARCARE)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul demențiale în prim-planul cărora se află renumitul artist. Zilele trecute, Jean de la Craiova a fost surprins într-un cazino din zona Vitan, acolo unde presupunem că s-a relaxat, dar și-a încercat și norocul la păcănele. ”Aventura” artistului n-a fost una prea plăcută. Și asta pentru că, în doar câteva minute, Jean s-a ”curățat” de aproximativ 6.000 de lei.

În speranța că își va recupera pierderea, Jean i-a cerut unei angajate să-i schimbe o importantă sumă de bani, iar  după aceasta s-a apucat din nou de ”butonat”, hotărât să dea marea lovitură la păcănele. Din câte se pare, Jean a avut parte de un ghinion teribil și totul s-a încheiat  cu un mare ”minus” în buzunar. (NU RATA: MUSCULOSUL DE LA ”BURLĂCIȚA”, ÎN AREST LA DOMICILIU + AMENDAT CU 4.000 LEI! MOTIVUL…)

Jean de la Craiova a pierdut la păcănele

Căsătorit de 25 de ani!

Jean de la Craiova este căsătorit cu Paula de peste 25 de ani. De-a lungul timpului, artistul a fost acuzat că și-ar fi „tadus” soția, fiind implicat și în câteva controverse. Recent, invitat la un post de televiziune, artistul a ținut să transmită un mesaj pentru partenera sa de viață. (NU RATA: JEAN DE LA CRAIOVA, MESAJ FERM PENTRU SOȚIA SA, PAULA)

Paulica, stai liniştită că nu mă însor. Tu eşti prima, ultima şi pentru tot restul vieţii! E bine? Ca să nu mi-o iau pe cocoaşă. Am 25 de ani de căsnicie. Vreau să fac nunta de argint. Depinde de ce ai luat. Eu merg pe premiza că ce e luat, e bine luat. Trebuie să faci cumva şi tu şi ea să veniţi cu ceva nou, ca în muzică. Înţelegerea, comunicarea, dragostea”, a spus Jean de la Craiova.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...