Scene incredibile la metrou! Patru jandarmi au imobilizat un tânăr care nu purta mască

Autor:
Publicat: 13/07/2020 | 18:21
Scene incredibile la metrou! Patru jandarmi au imobilizat un tânăr care nu purta mască

Epidemia de coronavirus face în continuare ravagii. Pe lângă numărul mare de noi cazuri care se înregistrează în tot mai multe țări, au apărut și evenimente neplăcute, generate de faptul că oamenii par că au renunțat la orice măsură de protecție.

Deși epidemia a intrat din nou pe o pantă ascendentă, tot mai mulți cetățeni renunță la măsurile de protecție necesare pentru prevenirea răspândirii virusului. În acest context, autoritățile sunt nevoite să intervină și să se asigure că regulile sunt respectate.

Pe baza acestei premize, un incident neplăcut a avut loc, luni, în metrul bucureștean, după ce jandarmii au fost chemați ca să intervină în cazul unui călător care nu purta masca de protecție corespunzător. (CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS FACE RAVAGII! NUMĂRUL CAZURILOR DE INFECTARE CU VIRUSUL COVID-19 ESTE MULT MAI MARE DECÂT CEL DECLARAT. „NUMĂRUL ESTE ÎN REALITATE DE 10 PÂNĂ LA 11,8 ORI MAI MARE”)

Imaginile au devenit virale

Se pare că intervenția autorităților a venit după ce tânărul a refuzat să poarte masca într-un mod corespunzător. Acesta o ține în așa fel încât să îi acopere doar gura, nu și nasul. Întreg incidentul a fost filmat de către ceilalți oamenii din metrou și publicat în mediul online, unde a devenit viral.

Potrivit imaginilor care au fost filmate și postate pe Facebook, nu mai puțin de 4 jandarmi s-au chinuit să-l scoată din trenul de metrou pe bărbatul care a încălcat regulile. Pe tot parcursul intervenției  tânărul a opus rezistență și a țipat.

De parte bărbatului au intervenit și alți călători. Cel care a filmat aceste scene i-a criticat pe jandarmi, spunând: „O să plătiți scump.” (VEZI ȘI: SE AMÂNĂ DIN NOU DESCHIDEREA METROULUI DIN DRUMUL TABEREI! CARE ESTE NOUL TERMEN PENTRU PUNEREA ÎN FUNCȚIUNE)

„Ei sunt aici să te intimideze, nu să te protejeze.”, a spus un alt călător, adresându-se unui alt om de la metrou.