Scene uluitoare în ring! Un boxer și-a lovit antrenorul de mai multe ori VIDEO

Publicat: 29/10/2018 | 18:43
Scene uluitoare în ring! Un boxer și-a lovit antrenorul de mai multe ori VIDEO

Scene uluitoare la finalul unui meci de box, disputat la Sofie! Georgianul Levan Shonia şi-a lovit antrenorul, la finalul meciului. Tehnicianul s-a mișcat însă binișor și a evitat, cât a putut, cele câteva lovitori. Ba chiar a și punctate, la un moment dat.

Toată scena a avut loc în ring, unde antrenorul intrase pentru a-și calma elevul. După ce a pierdut partida contra bulgarului Spas Genov, georgianul a devenit recalcitrant, iar antrenorul i-a căzut victimă. (CITEȘTE ȘI: MOȘTENITOAREA MILIARDARULUI A RUPT RINGUL LA BREEZE. SURPRIZA A APĂRUT LA NOTA DE PLATĂ, CÂND…)

La finalul partidei, georgianul a vrut să-și lovească adversarul, arbitrul a intervenit și l-a chemat pe antrenor, pentru a-l liniști pe Levan. Numai că a ieșit circ. Antrenorul lui Shonia a încercat să se apere şi chiar a „răspuns” cu o palmă loviturilor elevului său, dar a sfârşit prin a se ţine de corzi. Nu a căzut, ferindu-se în ultima clipă. (CITEȘTE ȘI: MOROȘANU REVINE ÎN RING! ”SPĂGĂTORUL DE OASE” ÎL AMENINȚĂ: ”CĂTĂLINE…”)

Shonia are acum un palmares de 15 victorii şi 11 înfrângeri, dintre succese 11 fiind prin KO. Shonia e născut în Georgia, locuieşte în Ucraina, la Kiev, şi are 34 de ani. Poreclit „Leul”, Levan a debutat în 2006, luptând la categoria 75 – 81 kilograme.