Scrisoarea unei femei disperate: ‘Gogu de la gaze’ i-a distrus casnicia! „Imi propune sa fac sex cu el”

Publicat: 27/05/2014 | 19:35
Scrisoarea unei femei disperate: ‘Gogu de la gaze’ i-a distrus casnicia! „Imi propune sa fac sex cu el”

O doamna din Targu Mures si-a vazut casnicia distrusa din cauza inspectorului care venea mereu sa ii verifice contoarul. Pare o poveste desprinsa din filmele de comedie, insa totul este 100% real.

Femeia a depus o plangere la EON Gaz Targu Mures si cere ca barbatul sa fie pedepsit, dupa ce acesta i-a facut in repetate randuri avansuri, atunci cand venea sa citeasca contoarul. Intr-un moment de sinceritate, femeia explica in scrisoare cum i-a povestit totul soacrei, care la randul ei a povestit fiului. De aici si pana la divort a mai fost un singur pas.

“Numitul Aurel, angajatul dumneavoastra, de cate ori vine la citit contoarul sau verificari de gaze, imi propune sa fac sex cu el, dar numai in timpul diminetii, in timpul orelor de program pentru a nu avea probleme acasa. Imi spune ca ma duce cu masina unde vreau eu, ca imi da bani sau euro pentru o partida de amor”, a povestit femeia.

CITESTE SI
Scrisoarea EMOTIONANTA a lui Meme Stoica, din spatele gratiilor: „N-am reusit sa-mi controlez emotiile” Mesajul pentru Reghecampf

„Mare ti-e gradina, Doamne!” Ce scrisoare CUTREMURATOARE a putut sa primeasca Teo Trandafir de la o femeie

Sotul vrea sa bage divort

Nu a durat mult pana cand sotul ei a aflat toata povestea. “Am povestit toate acestea la soacra mea, aceasta i-a spus la sotul meu care m-a batut de multe ori pe nedrept din cauza asta. Acum chiar vrea sa bage divort din cauza acestui individ care m-a amenintat ca imi inchide gazul care tot il refuz. Alte femei i-au cedat”, a mai scris femeia.

Gaz

Nu se stiu exact mai multe amanunte, insa plangerea femeii a fost inregistrata si a ajuns pe masa sefilor de la EON Gaz Targu Mures.
“Va rog sa luati masuri disciplinare impotriva acestui armasar nepotolit sexual”, i-a rugat femeie pe sefii misteriosului domn Aurel.

D.C.

Citește și...