Selly de la 5Gang le dă tuturor peste nas! Ce spune vloggerul despre proba la Matematică, de la BAC: „Mai are vreun rost?”

Publicat: 24/06/2020 | 22:05
Selly de la 5Gang le dă tuturor peste nas! Ce spune vloggerul despre proba la Matematică, de la BAC: „Mai are vreun rost?”

Selly, cel mai în vogă vlogger de la noi susține că a trecut cu brio cele două probe de până acum, din cadrul Bacalaureatului. Acesta a dat astăzi proba la Matematică și este de părere că a făcut la perfecție toate exercițiile, așa că nu are niciun motiv să-i fie teamă că nu va lua nota maximă.

În timp ce alți elevi de clasa a 12-a se plâng de faptul că Bacalaureatul este extrem de greu, Selly de la 5Gang le dă tuturor peste nas.

NU RATA – ACUM ÎNVÂRTE MILIOANELE PE DEGETE ȘI E MARE VLOGGER, DAR PUȚINI SUNT CEI CARE ȘTIU CUM ARĂTA SELLY ÎN COPILĂRIE: „AȚI ÎNNEBUNIT TOȚI”

Celebrul vlogger a susținut astăzi cea de-a doua probă din cadrul Bacalaureatului, cea la Matematică și s-a arătat extrem de încântat de ceea ce a reușit să rezolve. Mai exact, așa cum știm cu toții, Selly nu este doar talentat, ci și foarte silitor și serios la învățătură. Fiind în contact permanent cu fanii săi, liderul trupei 5Gang le-a mărturisit acestora astăzi că proba la Mate a fost extrem de ușoară și nu are niciun dubiu în privința notei de 10.

„Mai are vreun rost să vă zic că fratele vostru a făcut toate subiectele și ia 10? Rupere! Ce să mai zicem și noi… Au fost lejere, chiar au fost lejere”, a spus Selly într-un instastory.

Vrea să se mute în București, alături de iubita lui

După ce va termina cu toate probele la Bacalaureat, Selly se va muta în București, alături de iubita sa. Vloggerul le-a vorbit deschis fanilor săi și despre acest aspect.

CITEȘTE ȘI – ABIA ACUM S-A AFLAT! BOALA DE CARE SUFERĂ SELLY: ” NU POT SĂ VĂ DESCRIU CÂT DE NASOALĂ ERA DUREREA AIA”

„Cu siguranță mă voi muta în București, voi merge la o unirsitate privată. Voi sta două-trei luni în chirie, până îmi găsesc un apartament sau o casă care chiar să-mi placă și să fie pe stilul meu. (…) Dacă am reușit să fac atâtea lucruri, o să reușesc să stau și singur. Oricum mama o să aibă sigur grijă de mine și de la distanță. O să mă mut cu iubita în București”, a mai spus Selly.

Citește și...