Șerban Huidu l-a jignit pe un polițist care i-a adus aminte de accidentul în care a fost implicat în 2011: „Cap de cretă!”

Publicat: 27/07/2018 | 10:24
Șerban Huidu l-a jignit pe un polițist care i-a adus aminte de accidentul în care a fost implicat în 2011: „Cap de cretă!”

Șerban Huidu și-a ieșit din minți după ce Dumitru Coarnă, președintele SNPPC (Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual). „Cârcotașul” l-a făcut pe omul legii „cap de cretă”, după ce acesta l-a dat exemplu negativ într-o discuție despre noul proiect de lege care prevede semnalizarea radarelor rutiere și a readus în discuție accidentul în care a fost implicat realizatorul tv. 

„Întrebați-l pe colegul dumneavoastră, Huidu, preferă un tufiș decât să aibă trei morți pe conștiință (discuția era despre radarele ascunse în tufișuri n.r)? Preferă un tufiș decât să doarmă în fiecare noapte cu trei morți în cap? Întrebați-l pe Huidi, care tot timpul ne lua la mișto cu tufișul. Pânda este o activitate polițienească universal valabilă. Cine vă obligă să nu respectați legea?”, a declarat Dumitru Coarnă la B1 TV, într-o discuție aprinsă cu Radu Buzăianu.

Ce i-a transmis Șerban Huidu polițistului

Șerban Huidu a văzut dialogul dintre cei doi și s-a enervat la culme. El i-a transmis un mesaj lui Dumitru Coarnă: „Îi mulțumesc domnului care vrea să justifice o aberație cu accidentul prin care am trecut. Îi reamintesc celebrului cap de cretă ca mult mai mult au influențat accidnetul condițiile atmosferice decât viteza. Care a fost 78 km/oră maximă și 51 la impact (date din calculatorul mașinii). Să îți fie rușine!”. (Citește și Declaraţii exclusive. Şerban Huidu, acuzat că îşi terorizează chiriaşii)

Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier pe 16 octombrie 2011, în zona localității Timișu de Sus, județul Brașov. În urma accidentului, au murit trei persoane aflate într-un automobil care circula regulamentar. În 2013, Șerban Huidu a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare și interdicția de a se urca la volan pentru o perioadă de șase ani. (Vezi aici Socrul lui Șerban Huidu, urmărit penal! Este acuzat de înșelăciune)

 

Citește și...