Sexy-concurenta de la “Bravo, ai stil!” i-a subtilizat “soțul” unei cunoscute afaceriste…

Publicat: 19/08/2020 | 23:23

Mega-controversă amoroasă în showbiz-ul românesc! Sexy-concurenta de la ”Bravo, ai stil!” i-a subtilizat “soțul” unei cunoscute afaceriste…. Au ieșit la iveală detalii uluitoare despre noua cucerire pe care a ”bifat-o” Maria Ilioiu. ”Bossul” cinefil cu care s-a afișat, zilele trecute, pe litoral ar fi un împătimit al vieții de noapte a Capitalei. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații și imagini picante.  

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor amănunte incredibile legate de cea mai nouă „telenovelă” de pe scena mondenă. (CITEȘTE ȘI: CONCURENTA DE LA “BRAVO, AI STIL!” A DAT “PROBA DE FOC” LA MARE, ÎN COMPANIA UNUI “BOSS” CINEFIL. EA A PURTAT UN VOAL ROZ-IVOIRE, EL UN TRICOU CU…)

Potrivit informațiilor care n-au parvenit, Maria Ilioiu, fosta ispită care și-a încercat norocul în competiția de modă de la Kanal D, se pare că a reușit să-i răvășească serios relația unei afaceriste cunoscute în Capitală.

Firul evenimentelor

Se pare că iubitul acesteia a fost vrăjit de farmecul năucitor al fostei ispite și a dat uitării cei cinci ani de relație pe care i-a trăit alături de ea. ”Bossul” cinefil nu ar fi ezitat astfel să pună la cale escapada de pe litoral cu Maria Ilioiu. (NU RATA: AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFIILE UNICE ÎN CARE SEXY-CONCURENTA DE LA „BRAVO, AI STIL” APARE GOALĂ-PUȘCĂ)

Maria Ilioiu și ”bossul” cinefil”, escapada romantică la mare

Potrivit surselor noastre, cu puțin timp de a ”intra pe fir” fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil”, ”bossul” cinefil și afacerista ar fi încercat să-și salveze relația tot într-o escapadă romatică pe litoral. Chiar dacă ei nu mai formează un cuplu, cei doi par să aibă de împărțit foarte multe lucruri.

Surse apropiate celor doi ne-au dezvăluit că afacerista și ”bossul” cinefil au mai multe afaceri împreună, iar mașina pe care o conduce bărbatul ar fi luată în leasing pe una dintre firmele femeii, care ar avea o mare afinitate pentru acesta. (VEZI AICI: ISPITEI DE LA INSULA IUBIRII I-AU ”EXPLODAT” SILICOANELE DIN SUTIEN LA PLAJĂ!)

Maria Ilioiu s-a anturat pe litoral cu un “boss” cinefil

”Bossul” cinefil, mare amator de distracții nocturne?!

Mare fan al filmului ”Casa de Papel”, dar și un împătimit al vieții de noapte, care nu lipsește de la nicio petrecere cu ștaif. Cam așa a fost descris ”bossul” cinefil care a renunțat la afaceristă pentru controversata concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, Maria Ilioiu. Apropiații bărbatului susțin că femeia de afaceri n-ar mai fi suportat escapadele nocturne, dar și petrecerile de răsunet pe care acesta le organiza la vila sa din apropierea Capitalei, așa că a decis să plece din casa ”bossului” cinefil.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.