Silviu Prigoană a răbufnit după ce Bahmu’ l-a acuzat că ar fi altoit-o: „M-am săturat de minciuni, de mincinoasa neamului”

Publicat: 17/05/2018 | 18:48

La trei ani de la ultimul divorț dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se pare că e pe cale să izbucnească un nou scandal între cei doi. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Și asta după ce vedeta de televiziune l-a acuzat public pe tatăl copiilor ei că ar fi lovit-o. Celebrul afacerist a reacționat dur în fața unor asemenea declarații.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu împlinește 44 de ani. Mara Bănică i-a făcut o surpriză neașteptată: „Am râs, am plâns, am consolat-o la toate divorțurile”

Silviu Prigoană i-a transmis fostei soții în timpul unui interviu oferit recent să aducă un certificat medico-legal. De altfel, acesta s-a supărat și a afirmat că s-a săturat de minciuni, negând totodată că a agresat-o fizic pe Adriana Bahmuțeanu. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Mai mult, ei nu și-au mai vorbit de trei ani și jumătate.

„Să prezinte certificatul medico-legal şi discutăm pe documente. M-am săturat de minciuni, de mincinoasa neamului. Educaţia nu-mi permite să ridic mâna la o femeie. Eu nu am mai vorbit cu Adriana de trei ani şi jumătate, comunicăm doar prin intermediul avocaţilor”, a declarat Silviu Prigoană în cadrul unui interviu pentru Click!

Citește și: Adriana Bahmuțeanu i-a transmis un mesaj public Marei Bănică, după ce a anunțat despărțirea de iubit

Reacția acidă a celebrului afacerist vine la nicio zi după ce fosta soție a declarat în cadrul unui interviu că „Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi”. Astfel, ea a lăsat să se înțeleagă faptul că și Silviu Prigoană ar fi agresat-o fizic.

Ca să îl putem opera cum trebuie necesită un mic implant de os cu cartilaj. E o operaţie… Mă taie un pic la o coastă. Mă duc să îmi îndrept nasul. A avansat medicina. Grefa pe care ţi-o ia de la coastă nici nu se vede. E o operaţie deschisă de cinci ore. Nu am timp că m-aş fi operat de acum un an. Eu sunt dependentă de tot felul de picături. Nu pot să respir. De la mai multe lovituri. Da (n.r.: de la căsnicie). Nu mai are rost, asta e viaţa. Îi mulţumesc şi pentru asta. S-a întâmplat. Am fost la doctor, aveam fractură de piramidă nazală. Asta e, s-a întâmplat. Nu cred că şi-a dorit neapărat lucrul ăsta. Din păcate, da (n.r.: a stat în continuare). Şi-a cerut scuze, nu mai intru în detalii că sunt urâte. Şi cu soţul dinainte s-a întâmplat. Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi. Nasul s-a vindecat între timp, dar s-a vindecat strâmb. (…). Nu ştiu când mă operez, doar am vorbit cu doctorul aşa. Eu sunt mamă cu normă întreagă„, a povestit Adriana Bahmuțeanu în cadrul emisiunii XNS.

Fosta prezentatoare TV are doi băieți cu Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuțeanu are 20 de operații estetice

„Am vreo douăzeci de intervenţii. Eu mă duc la doctor la cuţit cum mă duc la… M-am operat sâmbătă şi luni seara eram pe post şi aveam tuburile de dren prinse cu scotch. Mă întreba toată lumea de ce am venit în rochie lungă. (…). De ce să nu mă mărit? Ce, am 100 de ani?”, a mai mărturisit vedeta la „XNS”.

 

Citește și...