Simona Gherghe, noi informații privind starea de sănătate a avocatului Daniel Ionașcu, implicat într-un accident violent: „Mama şi tatăl dânsului s-au speriat foarte tare”

Publicat: 20/03/2018 | 18:11
Simona Gherghe, noi informații privind starea de sănătate a avocatului Daniel Ionașcu, implicat într-un accident violent: „Mama şi tatăl dânsului s-au speriat foarte tare”

Simona Gherghe, noi informații privind starea de sănătate a avocatului Daniel Ionașcu. Prezentatoarea de la „Acces Direct” a oferit amănunte în plus despre cum se simte în prezent avocatul Daniel Ionașcu. Vă reamintim că aceasta a fost victima unui accident de mașină foarte grav.

Citește și: Iubita lui Daniel Ionașcu este în stare de șoc! Femeia așteaptă ca avocatul să iasă din operație

Simona Gherghe, noi informații privind starea de sănătate a avocatului Daniel Ionașcu. Potrivit mesajului transmis de Simona Gherghe în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 1, Daniel Ionașcu se simte bine și i-a transmis gânduri senine.

„Este colaboratorul nostru. Este adevărat, cred că aţi aflat deja. Daniel Ionaşcu a avut un accident de circulaţie, acum e bine. Îi dorim recuperare uşoară, multă sănătate. Cred că mama şi tatăl dânsului s-au speriat foarte tare”, a mărturisit Simona Gherghe.

Citește și: Primele imagini de la accidentul rutier în care a fost implicat avocatul Daniel Ionașcu

„Domnul avocat Ionaşcu este pacientul meu. Am primit permisiunea dânsului. Într-adevăr, a fost victima unui accident grav de circulaţie. E distrusă în totalitate. Din fericire, dânsul este un om norocos. Toată gravitatea accidentului, e în afara oricărui pericol. E vorba de un traumatism sever. Mai prezintă o mulţime de plăgi superficiale la nivelul antreraţului şi mâinii”, a spus prof. dr. Ioan Lascăr în cadrul emsiunii „Acces Direct”.

Citește și...