Simona Halep a plecat la Moscova. Tenismena și-a îngrijorat fanii, înainte de Kremlin Cup: “Nu știu cum o să fiu la meciul oficial”

Publicat: 12/10/2018 | 11:24
Simona Halep a plecat la Moscova. Tenismena și-a îngrijorat fanii, înainte de Kremlin Cup: “Nu știu cum o să fiu la meciul oficial”

Simona Halep a plecat în această dimineaţă spre Moscova, unde va participa la Kremlin Cup, competiţie care va avea loc în perioada 15-20 octombrie. Liderul WTA s-a tratat în ultima perioadă în România de hernie de disc.

Citește și: Simona Halep a fost nominalizată pentru titlul de cea mai bună jucătoare de tenis a anului 2018

Simona Halep a plecat la Moscova. Tenismena și-a îngrijorat fanii, înainte de Kremlin Cup:

“Obiectivul este să fac maximum, dar în condițiile în care mă aflu e greu acest lucru, dar obiectivul principal este să rămân pe locul 1. M-am antrenat 3 zile, am făcut pregătire fizică în sală, sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial. Eu plec cu încredere și plec hotărâtă să joc. Nu a fost o perioadă ușoară pentru că o accidentare la spate este destul de periculoasă și am fost îngrijorată, însă sunt normale pentru acest sport. Încerc să rămân pozitivă, să rămân încrezătoare și cu exerciții, cu tratament o să fiu bine”, a declarat Simona Halep, potrivit Digi 24.

Vă reamintim că Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o săptămână. Kremlin Cup are loc în perioada 15-20 octombrie.

Citește și...