Simona Halep are probleme cu legea. Tenismena, chemată în fața judecătorilor

Publicat: 26/09/2019 | 11:29
Simona Halep are probleme cu legea. Tenismena, chemată în fața judecătorilor

Retrasă și de la turneul WTA de la Wuhan, Simona Halep se confruntă cu probleme cu legea în București. Fostul lider mondial a fost chemată în fața judecătorilor într-un dosar în care apar numele a doi milionari controversați. Soț și soție, inamicii tenismenei le scot peri albi proprietarilor unor apartamente dintr-un cartier rezidențial situat în Capitală.

Citește și: Simona Halep, la bolidul de sute de mii de euro, dat de Ion Țiriac. Totul s-a întâmplat după ce au luat masa împreună

Simona Halep, chemată în fața judecătorilor

În vârstă de 27 de ani, Simona Halep este citată luna viitoare într-un dosar depus la Judecătoria Sectorului 1. Mai exact, pe 16 octombrie, sportiva va da declarații în calitate de intervenient forţat, într-un dosar în care mai multe persoane au reclamat un cuplu de milionari, relatează spynews.ro. Cu toții au cerut ca instanţa să constate existenţa dreptului de coproprietate. Potrivit legilor din România, persoana care are calitate de intervenient forţat va fi citat la fel ca reclamantul sau pârâtul. Odată cu citația, acesteia i se transmite încheierea prin care s-a dispus introducerea sa în proces. În plus, i se comunică și cererea de chemare în judecată, întâmpinarea și înscrisurile anexate acestora.

Citește și: Simona Halep a vorbit despre relația pe care o are cu Toni Iuruc. “Nu aș sacrifica…”

Din nefericire, nu doar Simona Halep va da explicații în acest dosar, ci și părinții ei, dar şi alte câteva zeci de persoane, printre care se numără nume celebre din lumea sportului şi din cea a showbizului. Persoanele reclamate sunt soţ şi soţie – afacerişti influenţi, iar numele lor apare în mai multe scandaluri legate de “combinaţii ” cu bani publici.

Citește și: Simona Halep, colecție impresionantă de mașini de lux. Valoarea colosală a bijuteriilor pe patru roți

Conform sursei citată mai sus, la un termen anterior, Simona Halep a chemat în garanţie un bărbat, care se numește Şerban C., iar solicitarea tenismenei a fost admisă de instanţă. Chemarea în garanţie reprezintă o formă de participare a terţelor persoane în procesul civil prin intermediul căreia una dintre părţi (n.r.: Simona Halep) poate solicita introducerea în litigiu a acelor persoane faţă de care funcţionează obligaţia de garanţie sau de despăgubire.

Citește și...