Simona Halep împlinește 27 de ani. Gheorghe Hagi a fost primul care i-a transmis un mesaj

Publicat: 27/09/2018 | 08:58

Este o zi specială pentru Simona Halep! Tenismena cu numărul 1 din ierarhia WTA împlinește 27 de ani, iar astăzi, toată atenția este îndreptată spre ea. Printre cei care s-au grăbit să-i facă o urare de suflet se numără Gheorghe Hagi, care i-a transmis un mesaj emoționant.

Citește și: Simona Halep, prima declarație după ce a fost eliminată de la Wuhan

Simona Halep împlinește 27 de ani. Gheorghe Hagi a fost primul care i-a transmis un mesaj

Numit și “Regele fotbalului românesc”, Gică Hagi a furat startul felicitărilor Simonei Halep, care azi își aniversează ziua de naștere, și i-a făcut o urare la finalul partidei cu Concordia, de la Chiajna, din “16”-imile Cupei României, scor 0-3.

“Să fie sănătoasă, să fie fericită, să fie iubită de cei dragi! Restul, ce să-i mai zic? Că e numărul 1! În rest, îi merge bine”, a spus fostul fotbalist, potrivit DigiSport.

Citește și: Simona Halep, mărturii despre momentul în care se retrage din tenis: “Mă gândesc la familie şi copii”

Aceasta e una dintre cele mai recente poze postate de Simona Halep pe Instagram, unde urările au început să curgă de ieri. “Very nice people ! Thank you Wuhan (n.r.: Oameni foarte frumoși! Mulțumesc, Wuhan) 🤗” este descrierea pusă de cea mai bună jucătoare de tenis din lume a momentului în dreptul fotografiei de mai jos.

“La mulți ani, campioana noastră! Te iubim”, “Multă sănătate, fericire și tot ce-ți dorești să-ți dea Dumnezeu! La Mulți Ani! Doamne-ajută!”, “La mulți şi frumoşi ani, Simona ! 🎂 Să te bucuri de multe realizări şi împliniri ! ❤” sunt trei dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

View this post on Instagram

Very nice people ! Thank you Wuhan 🤗

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Simona Halep, numărul 1 din ierarhia WTA

Simona Halep s-a născut pe 27 septembrie 1991 în Constanța. Ea a început să joace tenis la vârsta de doar 4 ani, pentru că și fratele ei practică acest sport. De la șase ani a început să se antreneze serios, iar la 16 ani, s-a mutat în București ca să facă tenis de performanță. Unul dintre cele mai controversate momente din cariera ei a fost în 2009, pe când avea numai 18 ani, atunci românca a decis să se supună unei operații de reducere a sânilor, de-a lungul anilor discutându-se mult despre acest lucru.

Simona Halep a devenit numărul 1 în clasamentul feminin în 2017, iar anul acesta ea a câștigat primul Grand Șlam din carieră.

Citește și...