Simona Halep și-a schimbat look-ul! Tenismena s-a lăsat pe mâinile lui Sorin Stratulat, hair-stylist-ul vedetelor

Publicat: 15/06/2018 | 17:59

Astăzi, după ce a fost prezentă la debutul competiției “Simona Halep Challenge”, prințesa sportului alb de la Roland Garros a mers la un salon de înfrumusețare, unde s-a lăsat pe mâinile unui specialist, care a răsfățat-o. Toate astea pentru că tenismena și-a dorit să își schimbe look-ul. Mulțumită de rezultat și de tratamentele care i s-au făcut la păr, Simona Halep a făcut un selfie cu Sorin Stratulat, hair-stylist-ul vedetelor, cel care s-a ocupat de întreaga schimbare, iar fanii au fost încântați de rezultat. (Console si accesorii gaming)

Citește și: Ambasada Franței a reacționat după ce Simona Halep a fost ironizată de publicația Charlie Hebdo!

Simona Halep, schimbare de look fresh

În vârstă de 26 de ani, tenismena noastră a ales să își facă mai multe șuvițe blonde, astfel că, în prezent, ea are un look fresh și i se potrivește de minune.

“Simply the best @stratulatsorin #thankyou (…) #home❤️ (n.r.: Pur și simplu cel mai bun #ÎțiMulțumesc #Acasă)”, a scris Simona Halep pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Reacția lui Brigitte Sfăt după ce Simona Halep a fost umilită de publicația Charlie Hebdo. “Această nesimțire…”

Sorin Stratulat, hair-stylist-ul vedetelor, onorat să îi facă schimbarea de look tenismenei

“I got no words for this!!! I am so proud to work with this #superwoman @simonahalep 🏆 #inspirational #fun #hardworking and above all #true I just love her ❤️❤️❤️ #thankyou #lovemyjob (n.r.: Nu am cuvinte pentru asta!!! Sunt atât de mândru că am lucrat cu această #SuperFemeie, Simona Halep. #inspirație #distracție #LucrândDinGreu și mai presus decât orice #CuAdevărat o iubesc #ÎțiMulțumesc #ÎmiIubescJobul )”, a scris îndrăgitul hair-stylist al vedetelor pe pagina lui de Instagram.

Citește și: Simona Halep, prima reacție după caricatura celor de la Charlie Hebdo

Simona Halep a câștigat Roland Garros și 2,2 milioane de euro

Vă reamintim că sâmbătă, 9 iunie, Simona Halep a învins-o în finala de la Roland Garros 2018 pe Sloane Stephens (3-6, 6-4, 6-1) și a câștigat primul titlu de Mare Șlem din carieră.

Citește și...